hhulyas [silindi] aile hekimliği de gebeliğini takip ettiği için yapılabiliyormuş eskiden. sanırım pandemiden dolayı yüklerini azaltmak için böyle karar alinmiş.
[silindi] hhulyas canım ben 5 yıl öncede dogum yaptım yine hastane de yapıldı sağlık ocagı sadece ücretsiz dvit ve aşı takibini yapıyor Bi kere de kalp atışı dinlemişti
Oykuaygun Zeynepreyyan bana da 75mllik yapıldı. Sağlık ocağındakiler bilgili değil mi ebe sonuçta. İlla doktorun söylemesi mi gerekiyor
Zeynepreyyan Oykuaygun her doktor 75 Lik ya da 50lik yapmıyor. Her doktor farklı yapıyor. Seni muayene eden doktor karar verir ona . Ben ebeler bilgisiz demedim ama doktor karar verir ona ebe değil illa doktorun demesi gerekiyor evet
[silindi] SedefK bagkurlu Bi arkadaş aynı hastane de 100 liraya yaptırmış ama sağlık güvencesiyle de alakalı sanırım onu da Bi sorun
hhulyas [silindi] valla benim ilk gebeliğim sizin kadar deneyimim yok hemşirenin söylediğini söylüyorum :)
Mymom_61 Mina34 zorunlu tutmadı ben yaptırma taraftarı değilim yaptırmayacagim eğer istemezse kendim baktırın açlık tokluk değerime sağlık ocağında o şekil yaparım. Çok popüler olmakta bazen iyi olmuyor arada kaynayanlar oluuor 😬
Mina34 Mymom_61 en başlarda öyle değildi sınradan yoğunluğu arttı ben hamile kalmadan kendisine gitmeye başlamıştım sonrada devam ettim ama 3 4 aydır aşırı yoğun fazlada ilgilenemiyor:(
Mina34 Mymom_61 bende seviyorum memnunum ama yoğunluğu hoşuma gitmiyor ilgisi azaldı ama 2 ay kaldığı için değiştirmek istemiyorum
Mymom_61 Mina34 bende kararsızım çok :( mesela benim akintim var demiştim çok üzerinde durmadı normal doğum sırasında eğer enfeksiyon varsa bebeğe geçme durumu var ama ben isterdim ki bir örnek alıp ne olduğuna bir baksin
Mina34 Mymom_61 haklısınız ilgilenmiyor fazla muayene süreside kısa sürüyor ben yanındaki hemşiredende pek hoşlanmıyorum ama devam edicem az kaldığı için ama ben aklıma birşey takılırsa 9 günlük kontrol süresindede gitmeye çalışıyorum
Mymom_61 Mina34 aynen katılıyorum yanında ki kızda çok soğuk ve ilgisiz. Bilmiyorum dün mesaj yazdım ilk mesaja dönüş yapti ama ikinci mesajıma dönmedi yani ciddi bir şey olsa bilgi de alamiyoruz Esra ya da mine hanıma her an donebilirim 🙈
Mina34 Mymom_61 eger basindaysaniz gecis yapabilirsiniz bence ben oyle yapardim ama cok az kaldi.yanindaki hemsirenin bön bön bakışı suratsızlığına bitiyorum:))