Aliasafinannesi Kızlar ben biraz sabırsız bir anneyim. 33+3olduk ama artik sabredemiyorum diyebilirim. Hangi haftada doğumunuz gerçekleşti. Benim bir aksilik cikmazsa normal gözüküyor
Nihanozturk Aliasafinannesi 38deyim bende artık dogurmak istiyorum insan son aylarda bian önce kurtulmak istiyo dogsun istiyo karmakarısık duygular 🤦🏻♀️
Lily Aliasafinannesi tamamen bebeğin keyfine bağlı canım 40+4üz hala bi umut bekliyorum belki normal doğar diye😂 41.haftanın sonunda da gelmemiş olursa doktorla iş birliği yapıcaz artık😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aliasafinannesi geçmez canım doğum yaptıktan sonrada zaman su gibi akiyo anlamiyosun bile
Aliasafinannesi Deletedmom35 inşallah canım çok sağol. Kim kaçıncı haftada doğum yaptı onu merak ettim sadece
Busrabnrby Aliasafinannesi walla canim normalse 41 e kadar bekliyolar benim 39+5 oldu hala bekliyorum daha sancim olmazsa 11 ne kadarda bekliycem 11 ne gun verdi doktor suni sanci ile dogumu baslaticak o gunde tam 41 oluyo 😊
Helince Haftadayım 1 aya kdar doğum olavak dendi suyu fazla olduğu için sağlıklı doğumlar dilerim hepimize
Betus deletedmom351 bu çocukların doğmaya niyetleri yok 😂 bizde 39+2 yiz herkesin gözü üstümde ama tık yok 🙄🙈
Aliasafinannesi deletedmom351 ışın en sinir bozan tarafida o dimi. Ne zaman dogurcan diye diye insan stres yapiyo
Betus deletedmom351 ayneen sanki ben doğurmuyorum çocuğu içimde zorla tutuyorum 😂 Napıyım gelmiyoo 🙈😜