Beyza070707 Donuskyl inanmıyorum aynı dert bende de var kayınbabamın adı bayram tutturdu bayram koycam diye sende yanına bi isim ekle diyor hiç bir şey de uymuyor ki siz kabul ettiniz mi 😔
Donuskyl Beyza070707 Eşimin cevresindeki herkes baskı yaptı erkek olursa babanın adı bayram ismini koy diye. Defalarca tartışmama rağmen ve 2 gün küs kalmama ragmen vazcaymadi. Bende yaklaşık olarak iki ay düşündüm bayram ile uyumlu en güzeli Yusuf Bayram oluyor diye. Bu sefer eşim tutturdu bayram Yusuf olsun. Mantık iken baktığında Yusuf Bayram daha güzel oluyor. Sürekli bı sinir krizi yaşıyorum. Bayram ismini kabul ediyorum bu sefer bayram önde duracak Yusuf sonra gelecek diyo . Çıldırıyorum…. İkna etmeye çalışıyorum bakalım.
Beyza070707 Donuskyl valla ben 3 gün evi terk ettim annemlere geldim ha işe yaradımı dersen yaramadı hakkımı asla helal etmiyorum
acemianne1 Donuskyl ebeveynlerin herşeye karismasi beni delirtiyo gerçekten sizene ya o çocuğun bı annesi bı de babası var bu kadar mudahle etmeleri doğru mu keşke direkt ciksaydiniz karşılarına biz şu isimlere karar verdik diye o zaman belki öneremeslerdi.bizde direkt söyledik kız olursa su erkek olursa su diye başta soylendiler falan sonra kabullendiler
NefesDeniz kbrMEVA Keşke bu güzel yorumunuza ‘hayat kadınları kullanıyor’ gibi bir cümle eklemeseymişsiniz. Bir çok arkadaşımızın çocuğunun adı Balım olabilir sonuçta illa bir şeye bunu bağlamamak lazım. Kızlarınız adıyla yaşasın inşallah🌿
kbrMEVA NefesDeniz ben yanlış anlaşılsın diye yazmadım canım internetten faceden instegramdan balım naz yazıp bakın bakalım hiç düzgün insan çıkmıyor
acemianne1 Donuskyl biz anlaşma yaptık. Erkek olursa sen koy kız olursa ben koyayım dedim. 😁 İsimler belli ama cinsiyet degil
Donuskyl acemianne1 biz 17 haftaligiz doktor halen soylemiyir 20 de söylerim diyo 20 ye kadar ben nasıl dayanicam kii çoğu arkadaş 12 de 16 da ogrenrbiliyor …
Donuskyl Beyza070707 kader arkadasiyiz demek bacım yapacak bir şey yok bende içten içe nefret kusuyorum kimliği sonuçta baba çıkarır diyo kenara cekiliyo
Beyza070707 Donuskyl benim eşimde koymak istemiyor aslında babasının adını ama annesi eğer koymazsan ben geline suç bulmam oğlumun erkekliği bu kadarmış derim kabahati sana bulurum dedi oda o laftan sonra bayram olcak dedi cahil insanlar Allahım sorsun hesabını
acemianne1 Donuskyl hadi yaa daha çok varmış sağlıklı olsun tabiki ama insan merak etiyo 🥰 bazıları çok erken öğreniyor nasılsa
Duruaslan Donuskyl ilk başlarda luna ya da dolunay istiyordum hayır dedi karen koyacağım dedi en son tamam dedim rüyamda kızımı gördüm duru diye sesleniyordum ona anlattım rüyamı duru koyalım mı dememe kalmadan duru koyalım dedi
mrv_b Aydayız cinsiyet çoktan belli ben Beren istiyorum o da eski isimlere takmış Kevser falan dedi istemem dedim. O zaman Ceren olacakmış. İlla benim dediğim olmayacak ya 😒kura çekecekmişiz 🙄
Donuskyl mrv_b ceren de güzel ben c ismi ile başlayan isimleri genellikle beğeniyorum Ceylin ismini özellikle kızım olsa koymak isterdim
Donuskyl Beyza070707 aynen öyle peki yanina isim eklemeyi düşünüyor musunuz ailesi bayram diye siz istediginiz bı isim ile seslnemis olursunuz hem
Annecik_ Donuskyl hiç tartışma yaşamadık ilk oğlumda sen annesisin soyadı benden ismi senden dedi hiç tereddüt etmeden daha cinsiyetini öğrendim Ateş dedim İkinciyi bekliyoruz yine tabi ki sen seçeceksin dedi karışmadı cinsiyetini öğrensem de koysam artık ☺️
NefesDeniz kbrMEVA Yok yanlış anlaşılsın diye yazmadığınızdan eminim zaten çok şükür hepimizin kalbi temiz🌸 Sadece belki Balım adını koymuş olan annelerimiz vardır uygulamada görürlerse garipseyebilirler diye dedim. Hayırlı doğumlar dilerim.
Mandalina91 Handncal bencede Asrın daha güzel. Ben de eşiniz gibi düşünüyorum Türk isimlerini seviyorum. Bu demek değil ki dinimize, Kuran’a karşı gelmek haşa…