psychologist Mom2021 planliydi ama plandan 2 3 ay önce oldu😂 yani dedik şimdi deneyelim anca 2 3 aya olur diye düşündük daha ilkinde tuttu sürpriz oldu yine😂😂😍
Sinem_469 ikicocukannesii Surprizbebek canım oğlum 25 aylık şu an 22 aylıkken kestim hamileliğim yoktu o zaman sabır taşıyla kestim renksiz kekremsi tadı olan bişey aktarlarda satılıyor suruyosun çocuk bı daha gelmiyor benim oğlum da çok bağlıydı gece kaç kez emziriyorum sayamiyordum dene istersen
Sinem_469 Benim de oğlum 25 aylık 7 haftalık hamileyim plansız oldu 4 yaşından sonra düşünüyorduk hem yumurtlama haftama dikkat ediyordum hem eşim korunuyordu ister istemez bocaladim biraz dusunmedigim için daha hakkımızda hayırlısı inşallah
hunilianne Sinem_469 sizi teselli edetim biraz… Benim oğlum 10 aylık ve 2.bebek yolda sizin oğlunuz en azından baya büyümüş😀
Sinem_469 Bu bebekten sonra ya sezeryan da tüpleri baglaticam ya da spral taktiricam hiç biseye güvenmiyorum artık
Merveclkbs Evlendikten 4 yıl sonra planlı oldu.İlk ayımda da hamile kaldım hemen.Şimdi 19. haftada oğlan.
Cagandenizinannesi Mom2021 benim ikisi de planlıydı eşim ilk erkek çok istiyordu çin takvimine göre planladık 2016 da oğlumuzu kucağımıza aldık, ikinciyide aynı şekilde planldık kızımızı bekliyoruz son 10 günümüz 🥰
Nefeshangul Bfduam yoo özel bı dur olmadı sadece büyük bir kaza geçirdim ondan dolayı ama şimdi anne adayıyım şükür 🤲 Rabbim herkese nasip etsin çok başka duyguymus
hunilianne Mom2021 bi oğlumuz var ve şu an hamileyim kızımız olacak inşallah. İkisi de plansız oldu anlamadık valla 😂
Sinem_469 hunilianne kolay gelsin kardeş 2 yaşına doğru daha huysuzlasiyor büyükler ben çıldırmak uzereyim 😂
Bahar69 Gull_94 yaaa aynı benim de öyle ilki vakti dedik kızımız oldu şuan 2.5yaşında eşim çok istedi bende tereddütteydim 9haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil henüz🥰
Gull_94 Bahar69 sag salım kavusuruz ınsallah hepımız bebeklerımze😇🙏🏻Kız cocuk olmca kardesıde kız olsn ıstyo bızımkı baya zorluyo bızı ılla kız olcak dıye ama dogunca alscak tabı gonlunzden gecen olsun 🥰
Fatmaliakburak26 esinkahraman banada cıkolata kıstımden dolayı tedavı gormen lazm yoksa cocugun olmaz demıslerdı evlendım ılk evlendım sıralar cok ıstıyodum bebek butun belırtıler olmasına ragmen hamıle degıldım sonra tamam artk olmıcek heralde dedım ıse basladım yanımda calısan ablayla kan tahlılı verdık acaba gecıkmıstı o ayda zaten bnde umursamadım acıkcası sureklı gecıkıyo dıye o gun ogrendım ve 15 gun calısmıatm 16.gun kesınlestı 17.gun ısten cıkısmı aldım yanı plansz ve suprız bebek 👶
gonul0604 Mom2021 Size cahilliğimi anlatayım😂 İlk bebek denememiz ben iki gün sonra test yaptım çıkmıyor tabi ben ağlıyorum kesin çocuğum olmayacak diye ayy küçük bişeyde değildim 24 yaşındaydım sürekli test alıyordum zaten ilk denemede olmuş 4 haftalıkken de öğrendim😂😂