minikprensesimm Kızlar merhaba genesis te Seval hamıma giden var mı renkli ultrason görüntüsü veriyormu ben ne zaman gitsem veremiyoruz diyor çok istiyorum bunun içinde doktor değiştirmek istemiyorum ikilemde kaldım🤔
Ceyceylan minikprensesimm Ben de Seval Hanım’a gidiyorum, renkli bakıyor ama çıktı olarak bize de hiç vermedi.
058elf minikprensesimm vermiyo sanırım bende o yüzden gitmeyi düşünmüyorım renkli bakıp renksiz çıktı alıyoruz 😂
minikprensesimm Ceyceylan ya salı günü gideceğim isteyeceğim insallah bu defa verir diğer doktorlar veriyormuş bizimki neden vermiyorsa 🤨🤔
Ceyceylan minikprensesimm Yani ben hiç istemedim ama isteseydim de vermezdi bence. Çünkü renklide bakıp renksiz vermişti 😂😂 Benim artık son günler zaten doğurdum doğuracağım.
Ceyceylan 058elf Hiç bilmiyorum canım, ben en başından beri aynı doktora gittiğim için diğerleri veriyor mu bilmiyorum 🤗🤗
minikprensesimm 058elf Ceyceylan canım bi erkek doktor var Mahmut bey galiba o veriyormuş bi arkadaş demişti aldım diye ama oda galiba tayin olmuş gitmiş diye duydum
058elf Ceyceylan teşekkür ederim canım bende başından beri aynı doktora gidiyorum da eğer veren varsa oraya gideyim diyecektm 😂
minikprensesimm 058elf doğrudur canım yine de aklımızda olsun kim veren doktora denk gelirse haber versin birbirimize 🥰😊