Suzin Syr merhaba evet bayaaa ilerleme kat ettim. Her şeyi yiyebiliyorum ama lezzetli değil ve o kötü tat hafifte olsa var. İnşallah geçer
cemre- Syr merhaba benim de mide bulantılarım bittiğinden beri çoğu şeyi yiyebiliyorum. Bazı yiyeceklerin tadı düzeldi ama sizinki gibi soğan sarımsak halen aynı hiç almadım eve komşuların yemek kokularından farkediyorum düzelemediğini.artı biber ve susam da düzelmedi onları da yiyemiyorum . Kırmızı et ve tavuk etinde de o tat var hala ama eskisi gibi değil yiyebiliyorum bol baharatlayıp kokusunu bastırıyorum. Özellikle bir mucize benim için kırmızı mercimek inanılmaz düzeldi eskisi gibi hiç de kötü değil tam tadında geçen hafta denedim inşallah diğerleri de düzelir .6 aylık oldum bu arada
Syr Suzin ay ne güzel inşallah hiç kalmaz. Benim bi gelişme yok sadece alıştım artık o tatlara. Soğan sarımsak yiyemiyorum ama çok iğrenç olmayan şeyleri yemeye çalışıyorum
cemre- Syr ben de yumurta sarısı yiyorum akı hala çok kötü tat ve koku olarak .yiyemiyorum ama omlette yiyebiliyoerum. Özellikle patatesli, patlıcanlı , domatesli omletlerde hiç fazla kokusu hissedilmiyor yenilebilir
Syr cemre- inşallah tamamen düzelir. Ben de kırmızı eti kıyma olarak yiyorum tavuk çok kötü. Susam biber bunlar felaket zaten. Meyveler de çok normal değil. Kırmızı mercimek çimdi bebekten dolayı yiyemiyprum zaten gaz yapıyor diye. Bebek olunca birde o var malum ☺️
Syr cemre- evet çok doğru aslında baharatlarla felan perdeleyip yemek bi çözüm. En azından vitamin açısından. Bende yumurtalı şeyleri yiyorum mesela mücver.
cemre- Syr banyomuz normalde kokmaz lavabolar falan .ama rüzgarlı havalarda doğal olarak banyo giderlerinden kötü koku gelir o zaman çok garip kokar
cemre- Syr inşallah sizin de 😊evet tavuk kötü garip bir tat koku var özellikle hindi eti inanılmaz kokuyor 🤭ben de daha çok kıymayı yiyebiliuorum ama tadı bazen sade olunca kötü oluyor illa baharatlayıp ya da başka bir şeyle karıştırıp yemem gerekiyor mesela baharatlı köfte. Baharatlar ille o kokuyu bastıracak öyle yiyebileceğim.
Syr cemre- bizim de kullanmadığımız banyonun gideri kuruyunca koku geliyor su döküyüıruz gidere. O kadar garip ki o koku çok iğrenç. Birde komşuların sarımsaklı yemekleri gerçekten banyodan çok geliyor bizim. Evde hiç pişmediği için felaket hissediliyor 🤦🏻♀️
Syr cemre- yani eskisi kadar lezzetli değil ama kıymayı boş kavurunca bile kıyma gibi konu alıyorum o yüzden boş da yedik. Çok kızartmıyorum çünkü yanan şeyler garipleşiyor bende. Pişince kapatıyorum. Birde kıymayı kavurup baharatlayıp karnıyarık denedim. Patlıcan her zaman güzeldi bana çünkü kızartması Bİle çok iyi oluyor. Yani böyle farklı sıcak yemekler yemek bile insana öyle iyi geliyor ki aylar sonra. Çok lezzetli tatlar almasam da bu benim psikolojimi düzeltti. Hindi eti normalde de tüketmezdik o yüzden hiç denemedim. Ama muhtemelen kötüdür zaten
cemre- Syr aynen banyo havalandırmasından sarımsak soğan kokusu geliyor midem alt üst oluyor çok rahatsız oluyorum . Hatta sigara kokusu da hem banyodan hem balkondan geliyor normalde de sigara kokusuna dayanamayan biriyim ama bu sefer sigara kokusu da çok farklı felaket kokuyor
Syr cemre- hiç bir şeyi tam almıyoruz ki çok haklısınız. Sigara kokusu gelmiyor bizde ama bi kaç kere almıştım gerçekten çok garipti. Duman kokuları garip bence genel olarak
cemre- Syr aynen ocaktan gelen doğal ga kokusu da dikkat ettiniz mi gaz gibi kokmuyor mide bulandırıcı
Syr cemre- yok hiç dikkat etmedim. Yani hiç almıyorum. Mesela çeşmeden akan su kokuyor bişeyler yıkarken bile. Ama doğalgaz hiç dikkatimi çekmedi. Zaten her kokuyu da alamıyorum bence.