Suzin 12+2 oldum . Geçen haftaya göre biraz daha iyiyim. Aslında değişiyor diyebilirim . Bir gün iyi bir gün kötü .. mesela dün biraz iyiydim yemek yapabildim. Yoğurtlu arpa şehriye çorbası , hindi eti, bulgur pilavı karalahana havuç salatası yapabildim ve az da olsa yiyebildim. Özellikle bu salatayı midem bulanmadan bir tabak yiyebilirim. Sosunda limon suyu nar ekşisi ve zeytinyağı varsa. Ama bugün kötüydüm baş ağrılarım başladı migren tarzı.başımın sağ tarafı ağrıyır sağ gözüme vuruyor ağrısı.ilk gebeliğimde de mide bulantıları hafiflemeye başlayınca bu sefer baş ağrıları aynen bu haftalarda başlamıştı . Parol içmek durumunda kaldım .sabah kahvaltı diye bir şey kalmadı zaten hayatımızda sadece ekmek yiyebildim . Mide sıvımı tutsun kusmayayım diye. 2 saat sonrasında 1 domatesi ekmekle yedim . Oğluma mandalina muz verirken biraz ben de yedim zorlanarak.ilaçlarımı bile almakta zorlanıyorum heran kusabilir modundayım çünkü. İkindi vakti oğlum uyanmıştı et pilav verdim oğluma biraz da kendim Yedim o ara iyiydim biraz. Akşam yemeği eşim ıspanak yaptı yerim diye düşünüyordum ama o soğanımsı koku gibi kokuyordu . Ne de olsa o da çok miktarda Demir içeriyor . Demir içeren besinlerde daha çok oluyor .yanında pilav çorba vardı .ancak 1 kase çorba içebildim ıspanağı gördükçe midem alt üst oldu hemen kendimi mutfaktan başka odaya attım.yani genellikle baharatlı çubuk kraker yiyorum açlığımı bastırmak için. Genel olarak düşünürsek geçen haftalara göre bazı kokuları sindirebiliyorum mesela buzdolabını açabiliyorum bazen çok zorlansam da . Bugün kendimi biraz zorlayarak minik kutulardan süt istemiştim eşimden çünkü büyük boy olunca çoğu çöpe gidiyordu . Siz de böyle deneyebilirsiniz .bir Küçük paket süt içtim. Biraz da hurma Yedim. Şuan açım akşam sadece çorba içmiştim çünkü ama içimden hiçbir şey yemek gelmiyor yersem kusarım muhakkak bari bu iki günüm kusmadan geçsin.yani özetlersem bir gün iyi bir gün kötü olmakla beraber menüme biraz daha besin ekledim girdikçe iyileşmenin göstergesi sanırım. İnşallah hepimiz için böyle olur 😊