Ebruuka Kızlar 32 haftalık hamileyim dün doktor bebeğimi boyunun 28cm olduğunu söyledi normalde bu haftalar da 40 cm felan olması gerekiyor diye biliyorum sizce nasıl
Mervee26 Ebruuka muhtemelen yanlış ölçümdür ya da siz heyecanla yanlış anladınız. 27. Haftada 37 cm’ydi benimkinin boyu.
058elf Ebruuka 38 falan mı dedi acaba canım sen yanlış anladn ya da doktor yanlış söyledi, ultrason kağıdına bi bak fl kaç yazıyo
Hulyaa12-- Ebruuka bu bana esraizmirli banada yanlış anlamış gibi geldi çünkü ben 20 haftada gittimda boyu 22 cm dedi 12 hafta var arada
Beyziikoo Mervee26 Mesela benim de 26da Fl 42 mm dedi yani boyu 28 cm oluyor değil mi bana kısa gelmişti 🙄 29.haftada sadece Fl 30 hafta ile uyumlu dedi mm söylemedi ama boyunu çok merak ediyorum 😑😑
Minnosunannesiii Ebruuka bende yanlış biliyormuşum kuzum bugüne kadar 24 haftalığım 20 cm sanıyordum meğer 30 cm miş hemen hemen olması gereken bu bende sen yanlış anlamış olabilir ultrason kağıdına bak fl de kaç yazıyor
Sevmmmm Ebruuka 32.haftamdayim bu hafta basinda doktora gittim 43 cm dedi bana . Bazen doktorlar yanlış hesaplama yapıyor bence öyle bir şey olmuştur
Hulyaa12-- Ebruuka evet doktorun dedi gibi minnak bi kuzu olacak ama bu durum seni üzmesin kilo alır önemli olan iyi ve sağlıklı olması doktorun sağlıklı dediyse kilosu boyu hiç kafana takma ne kadar küçük dogan bebekler maşallah sonradan boylu kilolu oluyorlar
yusufbebekk447 Ebruuka ultrason kağıdında yazıyor boy diye orada 28 mi yazıyor imkansız yani. 40 olması lazım en azından
Melike2 Ebruuka Canım bi yanlışlık vardır ultrason kağıdında FL yazan rakamı 7 ile çarp hesapla boyunu