Mervefdnc16 Mevazra 12. hafta erkek 16. hafta kız 18. haftada erkek dediler o yüzden hâla emin değilim cinsiyetinden 🙂
Sisi Mevazra 12. Haftada 2 farklı doktor erkek dedi bir tane farklı doktpr kız dedi hepsi de çok net konuştu. Şimdi 14 haftalık olduk 15 te giidcem kesinleşir heralde 🤷🏻♀️ yeğenime 20. Haftaya kadar erkek dediler detaylıda kız dediler şuan 2 yaşınd🙈
Kuzularm Mevazra 15 haftalikken kiz gibi ama erkegede benziyo dedi doktorum 18 de kiz dedi 21 de yine kiz gibi dedi suan 28 oldum en sonunda doktora sordum kiz mi degilmi kesin bsy soyleyin dedim kiz dedi tamam dedim ciktim 😊
Eski9 Mervefdnc16 aboo banada 16 da kız dedi doktor 17 de yine gittik yine kız dedi şuan detayliyi bekliyorum ama iki kez kız dendi 🙈
Adazra Mervefdnc16 detaylı ultrason yapmak istemedim 25 haftanın içindeyim artık nezaman gösterirse Bebişim 😂
MuratveKubra Mevazra benim doktorum MAŞALLAH yanılmadı daha. Doktorun uzmanlığı ve ultrason aletinin kalitesi ile alakalı bence
Zeycannn Mevazra 14 te kıza benziyor 18 de kesin kız denildi detaylı ultrasonda erkek denildi şuan 21+4 şeker yükleme testine gidince netleşir artık