Asyaayaz1 Kızlar belki yakın olupta merak edenler olabilir muane ücreti 120 tl ikili test 190 tl normal Doğum 2000 sezeryan 2800 bilginiz olsun 🌸
gizbur Asyaayaz1 Doktorunuz kim bilmiyorum Ama ben Ebru hocada doğum yaptım çokta memnun kaldım. Eskiden asya hastanesinde çalışmıştım zaten sizde çok memnun kalırsınız ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🙏🏻
Aslanannesiayse Asyaayaz1 ben duygu hastanesine gidiyorum muayene 100 4 lü test yaptırdım 145 liraydı detaylı ultrason için 400 küsür fiyat veriyor Doğum ücretlerini henüz sormadım daha 21 haftalığız
mucizeannesi1 Asyaayaz1 bisey sorabilir miyim bu fiyatın içinde neler oluyor 🙄 çok acemiyim ben bu konularda
Beyzabuglem gizbur bende 3 buçuk sene önce Asya’da doğum yaptım kızımda 1 haftalık kuvez tedavisi diye aldılar 1 ayda zorla çıkardık eksira kuveste çocuk kabız olmuş bilmemisler zorlamaktan poposu çatlamış hala yaşıyor sıkıntiyi
Asyaayaz1 gizbur allah razı olsun cnm Aygün hanıma gidiyorum doktorlar gerçekten çok ilgili SAĞLIKLA büyüsün evladınız❤️
gizbur Asyaayaz1 amin hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 İlgileniyorlar sağolsunlar kadın doğum bölümü o konuda iyi ve anlayışlı 🤗