Anne18 Kızlar 30 haftalığım kaç gündür bebek tekme gibi değilde böyle karnımda dalgalanmalar oluyor gibi normal mi acaba
Dlkelc09 Anne18 ben de yaşıyorum bunu 32.haftadaym ilk olunca korkmuştum sanki rüyadan uyanmaya çalışıyor da korkuyor gibi. Ara ara hala oluyor doktora da sormadm neden yapıyor acaba benmko 5-6 saniye sürüyor genelde geceleri oluyor
minikfare1 Anne18 evet normal, ben 24. Haftadan beri hep bu şekilde hissediyorum bi tarafa toplanıp orda şişkinlik oluyor vs. Sağlığı için genleştiğini söyledi doktorum alan dar olduğu için eli poposu ya da ayakları bi tarafa dayanıyor karında
4894mercimek Kesinlikle normal böyle iktiriyor falan vurma işi çok azaldı kilolari ne kadar kızlar bebekleriniz
Gizemaltnr Kizlar bende 30 haftadayım belimde sizi ve yurufugumde kalcada agri oluyor bu durum normal mi yaşayan var mi
TuanaaOsii Çok normal canım bende 33 haftalığım artık tekmeden ziyade yer değiştirmelerini hissedeceksin gezinmelerini biyere toplanıp karnının seklinin değiştiğini göreceksin🥰
Rabiasahinn Büyüyüp güçlendiği için daha fazla hissediyoruz bence hareketlerini bende bazen karnimdan dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum :) 30+2 yim bu arada