Hhhhhhh Arkadaşlar lousa takımını nasıl tercih ettiniz internet üzerinden alan oldu mu bn bir tane aldım ama altı çok iç gösteriyor yorumlarınızı bekliyorum
Elfela Hhhhhhh ben deneyerek alınmasından yanayım o yüzden magazalardan aldım.. kimisi iç gösteriyo evet ama üstü uzun bi model secersen kapatabilir biraz.. o yuzden görerek almak en mantıklısı
Heather Hhhhhhh lohusa sepeti.com dan kapıda ödeme pijama takımı aldım. Feyza marka, 30 derecede yıkadım çekmedi. Malı iyi, altını çamaşırı belli etmesin diye kareli kahverengi mavili aldım. Ben beğendim🙂
Pinkoloji Hhhhhhh canım lohusa sepetinden bondy modeli var ekru model ondan aldım fiyatı da gayet uygun 120 tl idi sanırım. Beden konusunda yardımcı oluyorlar bak istersen. Bi de suwen den pijama takimi aldım saten boynerden de pamuk bir gecelik takimi aldım ince. Oysho da da güzel modeller var. Angelbutik var instada oradan da alabilirsin ama fiyatlar yüksek 300 400 tl vermeye gerek var mı bi gebeliğe bilemiyorum. daha sonrada da kullanamayacağım biseye vermem ben. Aldığım her model sonrasında da kullanılacaklar olsun bence tabi ki senin fikrin önemli.
ZeynepKr arzuu3469 minessoap dan aldm 450 tl elbisenn kol ve yaka kısmo sabahlığinda ön kısmı tamamen danteldi bu model https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKCWLzl3xdSvCPIAyInfPAR3cElZ0Q-RmvMMEmR9dFNPIthvmd
Minaaagul Ben bebeğime civilden alışveriş yaparken tesadüfen gordum ve indirimdeydi lohusa pijamasi gayet güzel bence abartida değil pembe renk kol uçlarında üst pijaminin alt kısmında ince bi dantel var cok abartı sevmiyorum