Mom97 Ayseveikimelegi bende 7 de başladım 28 de daha giymemiş olanlar var nasıl oluyo o ya normal pamtolon sıkıyo
Demetslt Mumyy benim.ic karnim dar cok cabuk cikti karnim zayifim birde 10. Haftada giymeye başlamıştım 😃
Bsra06 Mumyy 20.haftadan sonra giydim bide normal telli südyen takamiyorum evin izinde emzirme sudyeniyle geziyorum valla rahat edemiyorum şuan 32+2
Seyma2861 Mumyy 29.haftadayım. Bu hafta sıkmaya başladı pantolonlarım 😀 bende alacağımm lastikli birşey
merweeilbey1 Mumyy ilk hamileliğim den pantolanlarım taytlarım vardı dar gymektense 1 6.jaftada giymeye başladım ben daha rahat oluyor
gulsahhg Mumyy 33. haftam da giymeye başladım hamileliğimde çok kilo almadığım için hepsi rahat oluyodu
gulsahhg UrazyadaMasal vallahi :) benim ilk üç ay sıkıntılıydı mide bulantısından yemek yiyemiyodum 10 kilo verdim 5. ayımdan sonra verdiğim kiloları almaya başladım suan hamile kaldıgım kilodan 4 kilo fazlayım :))
Nasippp Mumyy valla ben 15. Haftadan beridir hamile taytı ve pantolonu giyiyorum büyük nimet olmuyorsa kesin al
Gokceeeee-_ Mumyy ben 25.haftaya giricem daha hiç almadım hamile pantalonu karnım büyüdü artık 1 tane bile olsa almayı düşünüyorum