Hayalimoldun Eşim A rh pozitif ben 0 rh negatif gebelikten önce doktora hiç gitmedim 6 hafta 3 günlük bebeğim doktor kan uyuşmazlığı ve bir çok kan testi istedi. Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız🤗🐣👶🏻
Eylemblt Hayalimoldun bizde de var canım bizede söylemediler hiç kan uyuşmazlığı olduğunu doktordan ögrendim ilk gebeliğimde tabi 5 aylıkken ölü doğum yapmak zorunda kaldım Doğumdan hemen sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar bana şuan yıne 5 aylık hamıleyım Allah on izniyle bir sorun çıkmazsa 28. Haftada vurcaklar dıye tahmın ediyorum hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🙏🙏👶🏻
Tahaninannesii Hayalimoldun bizim de kan gruplarımız sizinki gibi. 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnemizi yaptırdık bir sıkıntımız yoktu. Eğer kanama vs olursa tedbir amaçlı daha erken vuruluyormuş bizde öyle bir durum olmadı. Sanırım doğumdan sonra da yapılıyor
mucizem09_ Hayalimoldun canim esimle bendede var hamile oldugumu ogrendikten sonra doktor kan grublarimizi sorarak kan testi aldi ve negatif ciktigini soyledi suan bi sıkınti yok 28 haftada asi olacagim
Sibelylmaz68 Hayalimoldun bizim de kan uyuşmazlığımiz var 28 haftada iğne vuruldum şuan 34 olduk bile 🤰💕
Maria9 Evlenmeden önce bunun bilgisi sağlık raporu alırken veriliyor ve eğer gebelik planlanırsa ona göre hareket ediliyor galiba bi ilacı yada iğnesi var size nasıl söylemezler bunu?
Ozge_25 Hayalimoldun bizde de var canım. İlk oğlumda bilinçsizdim bende doktora gitmeden hamile kaldım. Ama doktor zaten bu çocukta sorun yok dedi doğumdan sonra iğne yaptı diğer çocukta bişey olmasın diye. İlla bişey olucak diye bişe yok. Bu gebeliğimde de 27. Haftada iğne vuracakmış doktor