Szsz Merhabalar anneler enfeksiyon kapmişim ama ilaç kullanmak istemiyoru.m doğal yoluna nasıl atlata bilirim bilgisi olan lütfen yaza biliirmi
Aysentass Szsz rica ederim valla mucize içecek su bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum dedi bol su iç artarsa ilaca geçicez diye bu ay tekrar tahlil yaptırdım çok çok az kalmış dedi doktor hatta sağlık ocağı bir sıkıntı yok dedi o kadar geçmişti
Brcklc @Szsz benimde öyleydi bı hafta önce bana fitil verdi birtanede suda eritmelik toz verdi.malesef ilaç kullanmadan geçmiyor mantar oluyor genelde doktorunla konuş bence tekrar antibiyotik dışında verebileceği ne varsa versin
Mom2021 Ben kullandım antibiyotiği ablam da oldu o da kullandı bebeği sağlıklı şu an tabi bol bol su bi de sirkeli su içmiştim
Dymu @Szsz herkesin enfeksiyonu aynı boyutta olmayabilir. Çok önemli bir konu atanmaması lazım. Arkadaşımın çok ilerlemiş Önemsemedi, normal doğumda kesisi dikiş tutmamıştı, dokular hasarlı olduğu için. Doktorunuzla detaylı konuşun bence.
Ayde54- Enf bebege daha cok zarar veriyor. Ilerkeese boreklere kadar ilerliyor. O zman daha agir ilaclar kuklanmak zorunda kalacaksiniz. Eger doktorunuz verdiyse ona givenin