pinar-06 Bebek beşiği önerisi kademeli sallanan ve uyku seti önerisi olanlar trendyola baktım chakra Karaca çilek çilektekini beğendim ama baska önerisi olan var mı acaba
Tahaninannesii pinar-06 Meltem smart kral beşik aldım kademeli, sallanıyor, tekerlekli, 60×120, yatak koruyucuları tekstil ürünleri cibinliği de içinde oluyor. E bebekten almıştım ben
ssnnmmm pinar-06 bende Meltem smart mondo aldım tekerlekli kademeli uyku seti nevresim herşey dahil ablamda da Meltem smart kral beşik var oda aynı özelliklerde
Eczmery123 pinar-06 yoyko 8in 1 park yatak aldım. Anne yanı olabiliyor ve bence tahta beşiklerden daha şık ve kibar. 4yaşa kadar kullanabilir. Çocuklar büyüyünce baza altında saklanabilir. Tatile de taşınabilir. Üstüne yatak Uyku setini de trendyoldan aldım
Kubra-kurt-aksoy Eczmery123 ben de Yoyko 8 in 1 aldım kargo gelince hemen kurduk gercekten hem şık hemde diğer besiklerden daha fonksiyonlu ben çok beğendim hepsi burada dan 875 TL ye aldım indirimden. Hem anne yanı hem park beşik olması büyük avantaj 😊