Bebegim kismetse agustosta dogacak sizler alışverise basladiniz mi? En merak ettigimde hastane cantasina neler koyacagiz bebek usurmu uzun biseyler gerekirmi sorulari cok erken olsada cikmiyo aklimdan . Siz neler yaptiniz yada yapacaksiniz?

SedaCeki fazla yazlık alma derım nede olsa kış gelıyo agustostan sonra bende agustısta doğurcam nasıp olursa

3 cu hamileligim ama bu sefer daha cok heycanli ve sabirsiz simdiden birseyler alip cantami hazirlayasim geliyor ama cookkkk belki bu gidisle yinede erken den herseyimi alir cantami hazirlarim cunki boyle giderse agustosa kadar hersey zam ustune zamm daha pahali olur 🤣🤣🤣🤣

SedaCeki kızım 5 Ağustos doğumlu. Normal hastane çıkışlarında ne varsa onları giydirdim. Bir alt zıbın üzerine altlı üstü takım. Sonraki günlerde sadece kısa kollu zıbın giydirdiğimde çok oldu. Ben çok üst üste giydirmedim, hem sıcağa çok alışmasın hem de fenalık geçirmesin diye :)

Sumisalii ben simdide odasiniyappim çantasını yapiim aklimdan ciksin diye kuruyorum aklimda :) zamlar mantikli bir bahane olabilir aslinda erkenden alisveris icin marta kadar kendini tutmaya calismak gibi planlarim var🤣

Pnrysr cok guzel tavsiye oldu cok tesekkur ederim bizimkide hem %85 kiz dedi doktor daha net degil ve dogum 4 agustos gorunuyor:)

Iki kizim var hersey pempe mor insallah kismet olurda erkek olursa herseyi basdan alicam bende erkenden cantami pijamami alip hazirlamayi dusunuyorum dediginiz gibi bi 1 ay daha gecsin cinsiyeti tm belli olsun da

10 agustos sezeryan insallh hayirlisiyla

SedaCeki a süper:) inşallah sağlıklı sıhhatli olarak kucağınıza alırsınız❤️ Dediğim gibi çok fazla kısa kollu zıbın alsanız bile kış gelince içine atlet olarak giydirebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Tabi yaz çocuğu olunca kışın ne giydireceğini şaşırıyor insan ama o zaman da yelekler yardıma koşuyor :)

Genelde yaz doğumlu bebekler için jakarlı yani delikli ürünler tercih ediliyor hem isilik pişik olma olasılığı daha az olur :)