irorkay Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bana doktorum gerek görmedi. 12 haftadayım. Sizler kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini ne şekilde kullanıyorsunuz teşekkürler
Htckrdmn irorkay doktorum banada ilk başta decavit vermişti hap olarak ama yan etkisi olduğunu için devit3 damlaya döndük ekmeğe 10 damla damlatarak kullanıyorum canm bende 12. Haftada basldm aynı zamanda Demir şurubu
AybukeA irorkay ben ocean d3k3 kullanıyorum 15 damla. Gebelik planlarken cok düşük çıkmıştı d vitaminim, 20 damlayla başlamıştık. Düzenli kontrol ediyor doktorum 15 e düşürdü en son. Kan değerlerinize göre bakıyordur doktorunuz gerekirse başlatır mutlaka 😊
irorkay Htckrdmn devit 3 ü 12 damla her gün öyle mi? Olmadı birkaç hafta sonra yeniden danışırım. Ama şu an gerek olmadığını söyledi.
Acemianne07 Decavit tablet kullanıyorum.ayrica ferifer adında kan ilaci.doguma kadar devam dedi doktorum
Htckrdmn irorkay Doktorum 12. Hafta vitamin baslycagini söylemişti önceden 12. Hafta gelince başladık 10 damla şeklinde kullanıyorum hergun canm