miniklerimm- 😔😔😔 doktor %10 da olsa birşey olabilir dedi çok korktuk böyle pozitif olup birşey çıkmayan varmi
Zeynep0606 miniklerimm- cnm benimde ayni gun 2 kan testi bakildi biri pozitif biri ise negatif ayrica 2 ayri doktora gittim hic birsey demedi bu konu ile ilgili 23 haftalik oldum suan
OzgeSahin2 miniklerimm- kendini harab etme o kadar bende ikiside pozitifti.Toksoplazma enfeksiyonunu o dönem o ayın icerisinde kapmistim. avidite testi vs derken dogumuma kadar antibiyotik kullaniyorum. allaha dua ettim bol bol 8 haftalikken ogrenmistim suan 32 haftaligim cok sukur bebegimde bi sorun yok🙏
_Elifffffff_ Igg pozitifliği önemli değil igm pozitifse sıkıntı. Igg antikor olduğunu yani önceden gecirilmis olduğunu gösterir igm pozitifse yakın zaman veya şuan geçiriyorsunuz demekmis
miniklerimm- _Elifffffff_ igg ve igm pozitif ve sıkıntı var dedi 2li testyapti aynı zamanda 😔😔😔😔 rabbim verdi bu bebeği ben ne yapicam bilmiyorum zaten çok zor zamanlar geçiriyorum birde bunu nasıl kaldiricam😭
fatmamrcn miniklerimm- benim de pozitifti igg igm avidite testi yaptım 3 aydan önce geçirmişim bı sıkıntı olmaz dedi doktor Sizden ileri test istenmedi mi
miniklerimm- OzgeSahin2 önceki hamileliğinde sıkıntılıydı ve emziriyorum antibiyotik kullanımı nasıl olur bilmiyorum şu almamız gerekebilir dedi doktorum
Asya94 miniklerimm- cmv antibiyotik tedavisi yok toksoplazma gibi ama merak etme ayni durumdayım seninle 28 haftalık hamileyim. Perinatolog la devam et yakın takıbe alındım bende
miniklerimm- Asya94 peritonolaga gitmek istemiyorum çok acı çektim ve adam gibi bulunduğun şehirde yok 😭
Asya94 miniklerimm- o zaman iyi bir kadin doktoru … ultrason bulgularına bakılması gerek yani takibi önemli … illa her bebek etkilenecek diye bir şey yok … ayrıca belki bebişine geçmemiştir :)
Hapyyanne Benimde beta hormonum yüksek çıktı. Çok düşük bi ihtimal de olsa down sendromu dedi. Herşey allahtan canım üzülme ❤️🙏🏼