Kimkibu sblaslan evet buda güzelmiş ama oto koltugu olarak kullanılmıyor ek almam gerek o zamanda yine fiyat yükselicek beniö için.. güle güke kullanım siz insallah😊
sblaslan Kimkibu hayr oto koltugu olarak bi dönem kullanılıyo küçük olan puset emniyet kemriyle altta aparatı var zaten ilerde mecbur alıncak kilosu boyu için
Aysegulbagca22 Bende civilden mamma zebra travel sistem aldım gayet güzel daha kullanmadım ama kurduk filan gayet güzel isterseniz ona da bakın 🥰
Kimkibu sblaslan alış sayfasına baktıgında kullanılmaz die büyük ibarelerle yazmıslatdı benmi yanlış baktım acaba🙄
minnie123 Kimkibu ben aldım ama doğumum henüz olmadı kullanma fırsatım da olmadı ama olumlu yorumlar aldım epey ve kullananlar hep memnun kalmış
sblaslan Kimkibu valla satıcı emniyet kemerini keçirebilirsiniz zaten arka koltukta benle oturcağı için ters koyarım arabda giderken
Burcuckmk Kimkibu sunny baby vista bebek arabası aldim 1500 lira e bebekte cok hafif taşıması katlamasi coo kolay tavsiye ederim
hamisanne33 Kimkibu ben aldım daha kullanmadım dolap uygulamasından aldım gayet de iyi geldi sıfır almaya gerek yok bence
justwaiting Gizemshn evet üniversitedeyken çalıştım, joie çok güzel bı marka bu modelde 1300 ama indirimde 1000 liraya pusetle beraber alırsınız
Gizemshn justwaiting cok iyi gayet uygun arastiracagim merak ettim tesekkurler , başka onerileriniz var mi ?
justwaiting Gizemshn fiyat bazında bu ikisini öneririm kendime de joie muze aldım. Biraz daha para veririm diyorsanız değişir tabiki 🙂
Nurbalam Kimkibu canım baybplus hiç güzel değil burda öneren çok oldu . E bebek mağazasına gittim gerçekten kumaşı dokusu isleleti çok kalitesiz duruyor aşırı yani onun yerine bütçen 2 bin ise Elele Allroad 2 Travel Sistem Bebek Arabası Kahverengi Öneriyorum
Gizemshn justwaiting yorumları okudum cok terletiyor, gicirdiyor felan demişler bilemedim yani cok da para vermek istemiyorum açıkçası ama
Gamzeakd Kimkibu iki binin altında da travel sistem arabalar var canım . Hepsiburadada sunnybaby ve baby2go markanın en fazla 1200 tl ye travel sistem arabaları var ve yorumları çok iyi ben ikisinden birini alacağım .