Ekimmeselesi minisinannesiiii sanmıyorum :)) bildiğim kadarı ile strafor ile kaplanıyor sıva boya yapılıyor yıkılsa kimse iç yalıtım yaptırmazdi
Emineerd Birmom 360 lira geliyor doğalgaz 40 da yakıyoruz evin ısısı 24 derece tutmaya çalısıyoruz 150 de elektrik geldi 🤦🏻♀️
Mel05 Birmom bende oyle cnm dogal gaz 560 civariydi. Elektirikde 160tl. Evinde cok buyuk deyil bir oda ’da kapali. Ama ben cok usuyorum dogalgaz 50 de yaniyor hep. Elektrikde pek kullanmiyirum ayda 1-2kere firin. Aksamlari pek lamba acik deyil.aqvarium var onun ledleri yeterli geliyor.
Dnz_yksr Birmom sadece 1 petek yanıyor 200 lira ödedik bu ay daha gelmedi 2 petek açtık bakalim nasil olacak
Mel05 Ekimmeselesi cok fazla yanitimda iyi deyil duvarlar hava almiyor. Ve zamanla terleme yapiyor. Birde usdune bu silinebilen boya olursa zamanla kuf bile yapiyor
Ekimmeselesi Mel05 3 senedir buradayim bazı duvarlarımda desenli boya var ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
NilayRuya Birmom bize de elektrik 160 TL gelmiş iki günde bir süpürge açıyorum TV çok çalıştırmam ışıkları fazla yakmam hergun çamaşır yıkamam sadece her gün bulaşık makinesi açıyorum o kadar
crescent_ Birmom doğalgaz yok, klima olduğu için mecbur tek klimayla tüm evi hallediyoruz, diğer odalarda da olmasına rağmen tek klima yetiyor ama çok elektrik yakıyor: 550 gelmiş elektrik 🤦🏽♀️
mavikelebek_ Birmom anladm cnm yaşadığımız şehre de bağlı sanırım bende en fazla 40 da çalışturıyorum hatayda oldupum için kar yok doğdu düzgün kış yok burda
Gamzecanli Birmom canim bizimki merkezi sistem ama şöyle canım. Kapicimiz asagidan yakıyor ama herkesin saati ayrı. Herkes yaktigini ödüyor
paradiseeeeee Birmom çocuk varsa evde normaldir o fatura sıcaktır evin en azından benim ev 2.1 ama büyük baya bi oda kapalı Petek 329 mı me geldi fatura oda 5 gün anneme gittim kapalıydı doğalgaz bu ay gelir 400 helalinden 45 de yakıyorum ev normal 50 de yakınca karda yakıyorum ısınıyor baya
Mcakir paradiseeeeee yok dogalgazla calısıyor hersey ama evde elektrıklı su arıtma cihazı var . Bir de kışın hava geç aydınlanıyor mutfak sabahları karanlık kalıyor ışık açmak durumunda kalıyoruz. Sanırım o yüzden 😞