hilosss07 10 haftalık gebeyim sanırım gebelikte çikolata zararlıymış. Ama sürekli canım çikolata istiyor nefsimi köreltmek için bir ısırık alıyorum hergün ama dayanamıyorum hepsini yemek istiyorum😔 bununla nasıl başa çıkabilirim 😔😔😔
Ozge994 hilosss07 bende aşırı yiyordum şimdi eve almıyorum evde olmayınca da meyve falan tüketiyorum öyle yap istersen
Attent hilosss07 tatli hamilelikte bebegin anne karninda şeker hastalığıni temelini atmış olursunuz fazla tuketirseniz tabi ve bebek kendi haftasindan onde gider iri bebek olur bu dogumu zorlastiriyor ve kan sekeri hep yukselik bebegin hizli kilo alirsin bu zatn ayri dert o yuzden dozunda tuketmekte fayda var canim
hilosss07 Ozge994 sürekli aklım mutfaktaki çikolatada almıyorum bir tane aldım eve hala az az onu yiyorum ama böyle çikolata diye ağlamak falan istiyorum herseyden tiksindim ev sevdiğim yemekten bile ama ondan tiksinemiyorum gercekten cok zor
Ozge994 hilosss07 anlıyorum onu bitir zaten 😂ama daha alma zamanla tiksinmelerde düzeliyor düzene girer canım