Melek44 Kızlar ilk kızımın adı elisa ama dini mi deil mi emin deilim int yazan anlmlara cok güvnmyorm ackcası suan ikinci kızım olacak ona asya ismini düsünyorm ama içim rahatda deil dini kuranda gecen isim olsn istyorm yardmcı olr musnz asya yapsam mı yada önüne dini isim mi alsam fikri olan
058elf Melek44 canım ben elif meva koyacam inşallah. Meva kuranda geçiyo ve cennet adı sözlük anlamı da sığınılacak yer demek 🥰
Tugce11 Melek44 bizde asya koyucaz zaten anlamı güzel şifa veren merhem olan anlamında. Yanına da zeynep ismini koycaz ama kimliğe yazdırmıcaz
Babyto-Mom Melek44 Canım Kuranda geçmesi önemli ama anlamı daha önemli anlamlı bak isim çok önemli onun karakterini taşıyo çocuklar ve hesap soracaklar
Mlk12 Tugce11 kendi kızım dahil çevremde ne kadar Asya isminde kız cocugu varsa hepsi cok uysal ve akıllı oluyorlar. İsim hiç ağırlık ta yapmıyor.
Mlk12 Melek44 canım Asya ismi maalesef Kuranda geçmiyor ama. Normalde ben kızım olacağını duyduğumda Ravza Hanne koymak istiyordum ama eşim bu ismi bulup beğenince ilkini ben koyayım olur mu dedi kıramadım bende tamam dedim. Ama gercekten güzel isim.
Didi6 Melek44 Elisa dini bir isim değil. Hatta gayrimüslim bir isim. https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Papatyacan Melek44 asiye koy dini bı isim😀yav Allah aşkına ismin anlamı güzel olsun Dini dediğiniz şey sadece arapça.bir çocuğa Esila diyince mi insanin içi açılır Çiçek diyince mi?yada bir erkeğe Asaf diyince mi insanin içi açılır Deniz,Barış diyincemi
Basakgul Papatyacan Deme deme dinsiz yaparlar 😂😂 ki hoş benim inancım yoktur da sen linclenme ekip gelir şimdi 😂😂
Trtopcudlr Papatyacan 👏🏻👏🏻👏🏻 Kızımın adı Börte kuranda geçmiyor . Ama yetiştirme tarzı önemli ileriyi bilemeyiz 🤷🏻♀️
Durugulus Papatyacan 👍🏻👍🏻👍🏻 Ben de size aynen katılıyorum. Arap isimlerinden hiç ama hiç hazetmiyorum, çocuklarıma Türkçe kökenli isimler koydum , doğacak olanada Türkçe isim koyacağım.
Mlk12 Papatyacan ve ayrıyen Kuranda geçiyor. Sizin kına olarak söylediğiniz Hz meryemin annesinin ismi hanımefendi