Kızlar postlarımı gören biliyodur çocugum gelişmiyodu bugün 37+4 de doğum yaptım suni sancı ile ama Rabbim düşmanıma bu ağrıyı vermesin normal ağrımla girebilseydim keşke doğuma , sizi korkutmak istemem ama öyle . Çok aşırı korkuyodum neyse verdiler sancıyı ilk az , sonra bi şiddetlendi saçımı başımı yolacak hale geldim beni sezeryana alın diye çığlık çığlığa bağırıyorum ölüyorum anlamıyo musunuz deyip bağrıyorum sağolsunlar kahrımı çektiler , neyse suyumu patlattılar artık daha da dayanılmaz hale gelmişti ama açılmam okadar hızlı ilerledi ki hemen doğuma aldılar 3 ıkınmada çocugum kucağımdaydı ama ses tellerim berbat halde boğazım ağrıyo 😂 en çok korktuğum kesiydi Allahım nasıl dayancam nasıl dikilicek diyodum ama o sancılar ah o sancılar 😂 resmen sancı yüzünden kesip diktiklerini anlamadım bile 😃 resmen 3 saat içinde doğurdum yavrumu aldım kucagıma Allahım nasıl güzel nasıl güzel yeni doğan bebekler genelde değişik olur ya yeni doğdukları için ama bebeğim çok güzel teyzeleri ❤️ Ne olursa olsun istediğin kadar acı çek sonu gerçekten muhteşemmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin hemen ayaklandım oğluşum yanımda uyuyo bende Tv izliyorum 😂