Mybabyizmir Gamzelismh gebelik boyunca sık sık idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Doktor munorul ve antibiyotik yazdı onlar sayesinde enfeksiyonum geçti. Doktorun yazdığı ilacın bebeğe herhangi bir zararı olmaz. Olur diye kullanmamazlik edersen asıl enfeksiyon bebeğe kadar bulasip bebeğe zarar verebilir. İhmal etmemek gerekiyor.
Prens_Annesi1 Gamzelismh Bendede olmuştu canım doktorum tek kullanımlık toz wermişti bide antibiyotik 1 haftaya geçmişti çok şükür tekrarlamadı
Gamzelismh Prens_Annesi1 çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına inşallah Rabbim şifa versin hepimize ☺️
Nilasyamom Gamzelismh urocare 👍🏻 İki gün önce kullandım. Bir de fitil yaptım. İdrar yollarımı üşütmüşüm. Karnımı ve ayaklarımı sıcak tutuyorum 🌸
Pnrbyr-2555 Gulsah91 benimde sancım oldu doktorum böbrekten ultrason istedi hafif genişleme var dedi bana da bende de biraz enfeksiyon çıktı, böbrek genişlemesinin bir zararı var mı acaba biraz araştırdım normal sınırlardaysa normal yazıyordu ama
Gulsah91 Pnrbyr-2555 doktor rahim büyüdükçe özellikle sağ böbrekte bir miktar genişleme olması normal dedi bana tabii derecesi var ileri derece tıkanıklık varsa ürolojiye gitmek gerekiyor. doğumdan sonra kendiliğinden normale döner dedi bana kontrollerinizi aksatmayın bence korkmayın da bol su için solunuza yatın dediler 🙋🏻♀️
Pnrbyr-2555 Gulsah91 banada aynısını söyledi de doktorum yine de tereddüt ediyor insan su içmeyi unutuyordum ama artık başladım bende :)
Fadimehnk Gamzelismh 38 haftalığım halen o dozdan kullandım benim hiç geçmedi ne yaptıysam fayda vermedi herşeyi denedim antibiyotik de kullandım vajinal krem de sirkeli su pamuklu iç çamaşırı geçmeyince geçmiyor enfeksiyonun çok yüksek olmamasına dikkat et takip et sürekli idrar da yanma falan olunca yeniden idrar tahlili yaptır o dozun hiçbir zararı yok ben çok kullandım ama tabi doktor kontrollün de
su2020 merhaba bende 8 haftalık hamileyim, 10 gün önce tek doz olan antibiyotik verildi. kullandım ama hala kasıkta ağrı ve açık yeşşl akıntı mevcut. idrar tahlilinşn yanında idrar kültürü de vermeli miyim?? geçmiyor çok üzülüyorum sürekli ağrı var😥
Gamzelismh su2020 çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tabiki her ikisini de yaptır. Zaten sağlık ocağı yapıyor hepsini için rahat etsin önemli bir durum olursa hemen müdahele edilebilsin en azından hepimiz atlatacağız bu günleri inşallah 🌸
esmerella_06 Gamzelismh bende aynı haftada test yapıp enfeksiyon çıktı hatta idrarımı yaparken bi yanma oluyordu tek kullanımlık toz ilaç verdi bol su içmemi bide tuvaletimi tutmamamı söyledi gerçekten su enfeksiyonu temizliyo şuan 15 haftalığım geçti çok şükür
Gamzelismh esmerella_06 çok geçmiş olsun canım inşallah bizde en kısa sürede atlatırız darısı bize inşallah 🌺
Sevgi24 Kezban_kum geçmiş olsun enfeksiyonken bir belirtin varmıydı canım ben de enfeksiyondan korkuyorum ama bir belirti yok 39+4 haftalığım
Gamzelismh Sevgi24 yani sık idrara çıkma idrarda koku ve idrarımı yaparken yanma vardı normal hamilelik rutini için yapılan kontrollerde farkettik iyi ki de yapılmış yoksa farketmeyecektim