Isilhanim87 Kadın doğum doktorlarının çok daha hassas ve insancıl olması şart. Bence doktor değiştirin. Bazı doktorlar bilgisizliğinin ezikliğini, hastalardan çıkarıyor acısını. Sağlik bakanlığına şikayet edin.
Msde_srds elifd21 5 yada 6. Aylardan sonra belli olur dedi doktorum yarın gidicem tekrar sorarım belki söyler bu sefer
senaack elifd21 devlet öyle maalesef canım bende hep özele gittim son haftalar diye devlete geçtim hiç bi bilgi vermiyor
SERNUR elifd21 eger ulturason kagıdın varsa at istersen canım 😇 çok haklısın ama canını sıkma strese girme boşuna bebişe yansımasın annesi ❤️
ipekmommmm elifd21 yaaaa kıyamam ya canım benim.. Ben hiç gitmiyorum doktora hareketleri yerindeyse iyidir canım merak etme doktorlara bile güvenim yok
senaack elifd21 canım ultrason fotosunun altında yazıyor banada söylemedi evde baktım bi sayı var g gram yazıyor
SERNUR elifd21 haklısın bende Bi umut belki verir diye sordum 🙈 inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim melegini ❤️
paradiseeeeee elifd21 sıkıntı yapma yaz cimerr saglık bakanlığa hemen şikayet et hakkını ara bugün sana yapan yarın başkasına yapar devlet bu konuda çok başarılı herşey dikkat ediliyor mutlaka şikayet et