FahriyeztrkYcel HseyinSericanDal avenne kullanıyorum bende 50 faktör doktoruma sordum kullanabilrsin demişti
EsraDgny HseyinSericanDal solante pregna hamilelere.özel güneş kremi canım 36 haftadayım baştan beri onu kullanıyorum
B8use HseyinSericanDal ben la roshe nin gunes kremini getirttim 50 faktor o kadar guzelki ilkkez bugyn kullandim yag hissi bırakmiyor su bazli yapis yapis yapmiyo ciltte beyaz leke birakmiyo makyaj altina bile sürüp cikicam insallah yani begendim gerçekten
Marpling HseyinSericanDal sokente pregna kullanıyorum.doktorum verdi.cikdi bile güzelleştirdi tavsiye ederim
Sevdemine Ben vichy kullanıyordum, gebelikten birkaç hafta önce almıştım. 2 farklı dr a sordum kullanabilirsin sıkıntı olmaz dediler.
Ladess Solante pregna,skınceutıcals mineral özelliklle tercihlerim ,bunların dışında eczanede satılan cilde uygun her güneş koruyucu kullanılabilir ✌
EsraDgny zehra33 evet memnunum lekem olmadı şuana kadar hamilelere özel olduğu için rahatlıkla kullandm hamilelikte cilt daha hassas oluyomş ya yvesinki yetermi bilemiyorum