Alyaozge Duygulu35 Allah ım Şafi ismiyle şifa nasip eder inşallah bende aynı durumdayım. 12 gün hastanede yattım şimdi de kanama ile evde devam ediyorum Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
mevos_blt07 Duygulu35 Allah kabul etsin canım okudum🤲🏼 Allahın izni ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤️
busbusbus10 Duygulu35 okudum canım Allahım yardımcın olsun korkma güzel şeyler düşün görümcemin hamilelik boyunca kanaması olmuş maşşallah çoçuğu sapasağlam güzel şeyler düşün kuzum ❤️
Duygulu35 Feride34 Allah rağzı olsun 6.hafta bugün bebeği gördük kalp atışını gösterdi ama eve geldim kanamam başladı anlamadım😔
Feride34 Duygulu35 kuzum kanamam az mı geldi yani pıhtı akındı şeklindemi aynı haftada benimde öyle olmuştu eger öyle geldiyse korkulcaka hiç bişi yok bazen olabiliyo ama remgi koyu ve sürekli akarsa kan riskli olabiliyo stres yapma sakın
Zeyno001 Duygulu35 hiç merak etme içini ferah tut iki hafta önce benimde aşırı kanamam oldu ama allaha şükür kalp atışınıda duyduk kendinide gördük