senell Merhaba hanımlar, biz aşağıda linkini bıraktığım kangurudan almış bulunduk. Ama 4 aylıkken kullanmaya başlayabiliyormuşuz. İlk aylar için bir de sling mi almak lazım? Önerileriniz nelerdir? https://www.tommybaby.com.tr/urun/tommybaby-fierra-bebek-tasiyici-kanguru-bebek-tasima-kangurusu
Boncukbeyinannesi senell bu kanguru ergonomik değil sanırım iade ya da değişim şansınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim
prensesannesii_ senell neko wrap sling var memnun kalanlar çok. Bende ondan almayı düşünüyorum bı bakın isterseniz.
nida50 senell merhaba, bebeğinizi sağlıkla gelsin. Ben sling aldım. İlk dönem kanguru kullanımı daha zor olur diye düşündük. Neko esnek sling aldım trendyoldan, kumaşı sertifikalı. Gayet güzele benziyor 🤗 henüz bebek doğmadığı için kullanamadık
Aysoo Ben öyle yaptım kanguru bi arkadaşım verdi ama ben ilk aylar kullanabilmek için sling aldim o da bugün geldi hatta
senell Boncukbeyinannesi Tüh 🥺 Eşim aceleci davrandı. Belki 2 ay oluyordur alalı. Yine de araştıralım.
senell Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sorum Esra Erol, hangi takımı tutuyorsunuz ve kaynana dedikodusu başlıkları içinde kaybolmuş doğal olarak. 😒
senell Annekus Aaa bunu hiç bilmiyordum. Çok teşekkürler. Her markayla uyuyor mu bu aparatlar araştırayım bir.
Mumsyyy Bende de kraft in kangurusu var, ama kucukken kullanmak icin slingte aldim, kurtarici oluyor diyorlar deneyip gorucez
senell nida50 Neko markasını yazan ikinci kişisiniz 🥰 Sanırım ona yöneliyorum. Kanguru için yenidoğan aparatları da varmış. Ama sling daha keyifli olabilir. Çok teşekkürler bu arada. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, kanguru gibi taşıyalım 🥳
Taze-Anne28 senell https://instagram.com/ilays.beauty?igshid=1flvkyiefixtp instagramda böyle bir sayfa var trendyoldan sa satış yapıyorlar ben bundan almayı düşünüyorum
nida50 senell aparatı duymamıştım, teşekkür ederim. Sling daha yakın temas gibi, dediğiniz gibi keyifli duruyor 🥰 uyuturken, huzursuz olduğunda falan kullanmak için de güzel sanki.
mom77 senell bunun varmı bılmıyorm ama ben cok arastırıp mamadush kanguru aldm yenidogan aparatıyla aldm o aparatı ilk 4 ay kullanıyorsunuz ıc kısmında sonra cıkarıp normal kangurusuna oturtuyosunuz belkı bu modelınde yenıdogan aparatı vardır bakın isterseniz
senell mom77 Sanırım markanın kendi ürettiği yok 😢 Hatta araştırdıkça kangurunun ergonomik olmadığını öğrendim. Sanırım benek oturunca m harfi oluşmuyor. Eşim kampanyada görüp heves edip almıştı. O zaman çok araştırmamıştık. Bakalım bunu kullanabilecek miyiz 😐
mom77 senell evet m oturus pozısyonu onemli bende o tarz ozellıkleri baz alarak sectm aldıgımı bel boyun desteklı olması vs lazm falan iade edebilirseniz elinizdekini mamadusha bır bakın derm edemessenizde uzulmeyin ☘️
sunnysea Neko sling ve huggyberry bebek boy kanguru aldım ben.. instagramda tuniko ve bebeginigiyenlerkulubu sayfalarını takip etmenizi öneririm ☺️ Yeni doğan aparatlı kangurular çok önerilmiyor ilk adım için neko start ya da huggyberry bakabilirsiniz ergonomik kangurular ikisi de..