Banu1_A Bu iğneyi kullanan var mı? 3 gebeliğim 5+5 teyim daha önceki 2 gebeliğim aynı haftaya gelince kalbi durdu bu sefer sağ sağlim alırız kucağımıza inşallah
bebisini-bekliyor Banu1_A bende kullanıyorum 2 gebelıgimde dé kalbi durdu pıhtılaşma cıktı hm iğne hem hapı suan 13.haftaya girdik inşallah bu sefer saglıkla alırız kucağımıza
Banu1_A Sumeyyehayal bende az miktarda var ama sebep değil kayıplar için dedi bakalım bu sefer bu ilacı kullanıyoruz
Busramaden Bende dunden berı kullanıyorum ama omrumden omur gıdıyo sankı o nasıl yakmadır oyle ıgne acıtmıyo ama ılac cok fena
bebisini-bekliyor Busramaden canım ilk bikac gun oyle oldu sonra yakması gecti bende nerden vuruyorsun gobek degil mı
Sumeyyehayal Busramaden Başlarda öyle oluyor. Ben ağlaya ağlaya yaptırıyordum ama zamanla bünye alışıyor. Yavaş yavaş enjekte edin sonrasında ovalamayin üstüne bastırın biraz öyle bekleyin. Ben son zamanlarda koldan vuruyorum orası daha çok acıtıyor göbek en iyisi. Göbek deliğinin üç parmak ilerisinden vurabilirsiniz.
ynrbrk Busramaden iğneyi batırırken göbeğinizi sıkın, ilacı enjekte ederken gevşetin. Burada o şekilde yanmadığını okumuştum, denedim gerçekten işe yarıyor, nerdeyse hiç acımıyor. siz de öyle yapın👍🏻
Busramaden bebisini-bekliyor bana koldan vuruyolar hastanede yatıyorum gobekden vurmak ıstemedıler nedenını bılmıyorum
bebisini-bekliyor Banu1_A bende ole de yanmıyor bayagıdır kol daha cok yakıyormuş ordan yapmadım da henuz gecer ama bırkac kullanıma
Banu1_A meryemerdemir evet yapıldı sınırın bi tık üstü demişti risk oluşturmuyor bu değerde doğum yapan gebelerim var demişti doktorum bu sefer bu ilaca başlamak istedi bakalım inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza
bgmtnk Ben de 5 haftadır kullanıyorum koldan vurunuyorum ilacı yavaş yavaş enjekte ettiğinizde çok yanmıyor