bebegimvebenn Kızlar 19 haftalık hamileyim 1 2 aydan beri zor nefes alıyorum rahat rahat otururken bile iç çekiyoruö nefesim daralıyo. Çarpıntım yok sizce neden ??
NaimeYilmaz bebegimvebenn bunu sankı 1 ay oncede sormustunuz ? Kontrolde su zamana kdr neden doktora sormadınızkı? Kımı gebelıkte oluyormus ben 34. Haftamda yasamadm henuz ama uzmanlarına danısmalısnz bence
Suheda bebegimvebenn biz ne diyebilirzki ben kalp hastasıyım ona rağmen 32.haftamdaym çok nadir yaşıyorum fazla kilo almış olabilirsiniz kalp akciğer gibi bi probleminiz olabilir bebeginiz daha baskı yapacak kadar büyük deil en doğrusunu doktoruniz bilir
taninmayananne bebegimvebenn ayni sekildeyim hic bir sekilde nefeisim yetmiyor yani cigerlerimin rahatladigini hissetmiyorum ve göğüs kafesimde agri var bugun dr uma söyledim ve kalp ekg si tavsiye etti bakalim insallah kötü birşey çıkmaz ...
Denizim bebegimvebenn normal canim senin biraz etken baslamis,benim yanilmiyorsam 28.haftalara yakin basladi,malesef carpintilarda basliyor ,bebek buyudukce diyaframa baski yapiyor sanki nefes alamiyor gibi oluyorsun
GldnUysll 19 haftadan bu yana kalp carpintisi ve nefes darligi yasiyorum doktoruma sordugumda normal oldugunu bebek büyüdükçe biraz daha zorlayacagini söyledi şu anda 27 haftaligim ayni sekilde dewam ediyor kan basincimiz yükseldigi icin zaman zaman carpinti olmasi normalmis