_Elifffffff_ Ben tesbihi yapmistim ilk kızım doğru cıktı 2. Erkek gözüküyor ve hep öyle gidip geliyor:)))) ama eşime denedim hiç hareket etmeden durdu inanirmisiniz birde siz deneyin ne olacak ?😂
[silindi] _Elifffffff_ hem isim benzerliği hem hafta eşinizin ismide Samet olsa hiç şaşırmam valla 😂😂😁
_Elifffffff_ [silindi] haftaya cumartesi kontorulum var 2li test vericem inşallah o zman belli olur cinsiyetimiz 😍
_Elifffffff_ [silindi] ahahaha burda yanıldık malesef bayram eşimin ismi😂 sizinle goruselim inşallah merak ettim sizide haberleselim cinsiyet konusunda? Ne hissediyorsunuz annenin hissetmesi daha önemli bu hurafelere göre daha doğruluk oranı yüksek oluyor 🤗
_Elifffffff_ [silindi] bir tesbihin ipli kısmına alyansinizi bağlayın ve göbeğinize doğru tutun ve hareketlerini konturol edin benm yuvarlak ileri geri ileri geri cıktı eşime denedim bide onda hiç hareket etmeden duruyor😂
[silindi] _Elifffffff_ evet yanıldık inşallah cinsiyetler belli olursa haberleşelim.😁 ben erkek hissediyorum nedensizce halbuki İlk gebeliğim gerçekten ayırt etmiyorum bazen kızıyorum kendime ama hayır yani bilerek olan bişey değil kendimi daha yakın hissediyorum 😊☺️
[silindi] _Elifffffff_ şimdi sizin ikinizin çocuğu 2 tane olacaksa elinizde hiç çıkmaması da tuhaf ama denicem bunuda 😂☺️
_Elifffffff_ [silindi] evet olabilir bende kızımda hep diyordum eşim erkek istiyordu ben boşuna heves etme kızımız olacak diyordum ve doğru hissetmistim😍ama bu gebeligimde birşey hissedemiyorum icimden kız daha çok geçiyor ama erkekde olabilir diyorum 😂
_Elifffffff_ [silindi] yok 3 kere hareket etti canm ilki kız 2 ve 3 erkek cıktı teşbihte😀 ilk kızım var doğru 2. Ne olacak bilmiyorum 🙆♀️ama bunu doğum yapmış çocuğu olan insanlarada deniyorlarmış çocukların sayısı ve cinsiyeti tutuyormuş cevremde denemedim ama en yakın zamanda deneyecem😂😂😂😂
[silindi] _Elifffffff_ deneyin bende merak ettim ama kendime güvenip başkalarına yapamam çünkü yapmayı bilmiyorum 😂 gerçekten çok ilginç doğru çıkması helede çocuk sayısı
ikiminikannesi Ayy bende şimdi yüzükle yaptım hatta iki kez yaptım daire şeklinde sallandı ipte yüzük en başından belli kız hissediyorum ama rüyamdada hep erkek görüyorum hayırlısı olsun bakalım
2bebis1anne Omeraysem33 xanim bu mecburiyetten uyuyamiyorum diye olan birsey degil benimde ilk kizimda öyleydi asla kim olursaolsun uyuyordum ben
Noyann 2minikannesi yukarda anlattim aslinda video atabilsem goruntulu aticamda daha iyi anlasilirdi hem 😊
2minikannesi Noyann valla ben hiç anlamadım Instagram hesabınız var mı ordan video gonderseniz azıcık fazla meraklıyım da cinsiyet konusunda😂😂😂