Asseagl 10+1 ama dün hastanedeydim, ultrasonda 10+3 🤠 Bu arada benim bulantı şikâyetlerim sahiden azalmaya başladı, hap kullanıyordum bugün kullanmayayım dedim bi kere hafif geldi sonra gitti 😻
Sdabd Asseagl benim bulantı sabah uyanınca oluyor sadece onun dışında benim sürekli uyku hali halsizlik bel ağrısı var
Hamileadayibiranne Biz bugün 9 haftalık olduk bizde inciriz🌸🤰🙏 şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏
Oykum_06ankara Sdabd valla sikayetim sadece kanamam olması igne vuruluyorum bugun gitcem doktora canm ikizlere hamileyim
Dryy Sdabd 10+2 bu gün randevum vardı en son 7. Haftada görmüştük yuvarlak bişeydi çok şükür bu gün elini ayağını oynatışını dönüşünü gördük harikaydı🙏🏻 Haftaya kontrolüm var muhtemelen cinsiyetini öğreniriz dedi doktorum ☺️
Sdabd Dryy ay maşallah bende en son 7 haftalıktı gitmiştim sanırım hala gitmedim ama bana 11. Haftada gel dedi 3 gün sonra 11 hafta olacağız ama cinsiyet için erken değil mi ya nasıl söylüyor hemen cinsiyeti bende isterdim söylesin ama bence çok erken
Sdabd Oykum_06ankara ay maşallah çok güzel ikiz ❤️ Bende bi kürtaj oldum şuan bende Progestan aspirin kullanıyorum