Oykum_06ankara 07vefa42 bende yaptirdim ikizlere hamileyim 10 haftalik cok şükür ne sormak istersen cevaplarım
07vefa42 Oykum_06ankara nerede yaptırdiniz bende yaptirdim cift embriyodi bizimde ama tek kese gorundu bugun ve 6+1 dedi doktorumuz
07vefa42 Sivasss insallahhh guzel olucak sakinn sters yapmayin bizim 2 inci tup bebekte tuttu insallah sizin olucak allahin izniyle 🙏🏻🙏🏻
mmk01 Sed22-09 bnde tam tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman kendiliğinden oldu Allah’ın işi ve aynıyız 17+5 🫑😊
07vefa42 Sed22-09 insallah rabbim kucaginizda hattaa kucağımizda gostermeyi nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cok sevimdimmm
BaharBA Sed22-09 bnde tup bebek 16+5 im bebek harektelrini hosediyomusunz acaba 4 aylik oldum halen hissetmiyorum
Sed22-09 mmk01 aa ne güzel süpriz olmuş çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Sed22-09 07vefa42 maşallah canım ne güzel duygular pıt pıt atışını duyunca ben ağlamıştım çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Sevdalianne Balbel insallah cok guzel sonuc alirsin sen de Rabbim emeklerini bosa çıkarmasın insallah
Sed22-09 BaharBA hyr canm 20 den sonra anca dedi doktor bnde bekliyorum sürekli dinliyorum ama tık yok 😂😂
Haticee0393 Bende İstanbul’da tüp bebek ile gebeyim. Nerde tüp bebek annesi görsem cinsiyeti hep erkek kızlar benimde oğlum olacak inşallah 🙏🏻 tuhafıma gitti böyle olması
07vefa42 Haticee0393 ben de antalyalardan geldim istanbula mecburi siz nerde yaptırdiniz dr hastane hangisi