4894mercimek Kızlar 31 haftalık gebeyim kan da enfeksiyon çıktı biraz antibiyotik verdi yaşayan var mı çok korktum doktorum çok telaşlanma dedi 20 gün sonda yine bakarız dedi ama nolur yaşayan varsa içimi rahatlatsın biraz
Zeynep0606 4894mercimek tek tarafli.kasik agrisi bendede oluyor sol tarafim genelde sagdan sola soldan saga donemiyorum geceleri cok kotu oluyor😔
Nasippp 4894mercimek şuan 30 haftalığım 18. Haftdan beridir enfeksyonum var devamlı antibiyotik kullandım geçmedi ama benim crp bir kez 10 a çıktı ilaç kullandım sora 1 e düşmüştü korkma crp öyle bişey ki üzerinde olan en ufak kırgınlıktan etkileniyor yani stres yapma bide 20 günü bekleme 1 hafta sora tekrarla testi doktor ilaç verdi mi
pptya01 Ben de var çok şiddetli ağrılarım oluyo sancılarım. İlk hamileliğimde de vardı 39 da doğum yaptım. Bunda daha çok sanırım kanda da çıktı ama antibiyotik dokundu bırakmak zorunda kaldım
4894mercimek pptya01 çok korkuyorum ister istemez çok kafama takıyorum evet tek taraflı kasık ağrıları yapıyor çok o şikayetle gidip crp baktı öyle çıktı idrarda yok dedi üst solunum olabilir dedi
4894mercimek Zeynep0606 evet bende de sürekli geziyor böyle enfeksiyondan oluyor dedi doktor bazen de bağırsaklardan olurmuş off fofff allahım su günleri geride bırakıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık
Zeynep0606 4894mercimek 14.5 cnm cikti benimde bende hayirlisi ile alsam birde erken dohum riskim var korkuyorum cok😔 insallh saglikli sekikde aliriz kucagimiza
4894mercimek Zeynep0606 amin canım inşallah amin 🙏 kaç haftalıksın bebeişin kilosu falan nasıl demin ağrıların var mı benim gibi
4894mercimek Nasippp evet aksef verdi başladı bugün 12snde nst gidicem o zaman tekrar veririm olmadı . İlk defa yaşayınca korktum burun tıkanıklığım vardı ondan olabilir dedi doktorum ama sen biraz içimi rahatlattın arkadaşım allah razı olsun senden