Sky2606 Melisaaa16 Evet fotoğrafta gördüklerinizin hepsini Damla dizayn dan yaptırdım.İkiz bebekler için ben de örnek bir set görememiştim ama mesaj atabilirsiniz isterseniz. En son kampanya hala devam ediyordu.Siz tekrar ayrıntılı fiyat alın.
Melisaaa16 Sky2606 görsel atabilir misiniz bana 250 lira fiyat verdi de. Sizin görselinizi atarsam yardımcı olurmuş
Sky2606 Melisaaa16 IMG20210127202502 Kargo hariç ücreti 200 TL idi. Dediğim gibi belki kampanya bitmiş olabilir.
Melisaaa16 Sky2606 herkese aynı ücretmş yanlış söylemişsiniz siz 😊 yükleme olmamış ikizlerinizin adını yazsanız belki hanfendi ordan anımsar 🙄
Sky2606 Melisaaa16 Verdiğim parayı yanlış söyleyecek değilim😉 Evet site hata veriyor yükleme yapılmıyor. Yukarda iki adet resim paylaşmıştım eski gönderilere bakarsanız görürsünüz.
Melisaaa16 Sky2606 bence de siz yanlış söylemiyorsunuz da dediğiniz sayfa kıvırıyor teşekkür ederim 😇
Zeynepreyyan Beyziikoo ben almadım ama ciceksepeti sitesinde diğer yerlere göre daha uygun bazen çok güzel indirimler oluyor. Bir sefer gördüm isimli tulum 39 liraya düşmüştü. Başka sitede aynısı 79 liraydı
Beyziikoo Zeynepreyyan Çiçek sepetine baktım ama beğenmedim tek tip yapıyorlar bir de baskıydı sanırım onların yaptıkları oraya da bakıyorum ara sıra, teşekkür ederim 😍
Sky2606 Melisaaa16 Olabilir ama çok ayıp etmişler gerçekten daha bir kaç gün oldu benim siparişlerim geleli keşke yardımcı olabilseydim kusura bakmayın..
Melisaaa16 Sky2606 olsun cnm önemli değil işte böyleleri kimden ne koparırsa. İkiz ya birde ondan da inkar ediyor olabilir ne yapalım kısmet değilmiş başka sayfalara bakarım.