Beyzabuglem 34 haftalık hamilelikte idrar rengim kırmızı bebegimin hareketnde bı sıkıntı yok başına gelen yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim birde doktora gitmeme gerek varmı 🤔
Busbushatun Beyzabuglem yedigin bsey sebeblinolabilir canimm koyu idrar su eksikliginden olur ama krmizi demissin enfeksiyonda olur ama onun baska belirtiside olabilir diye dusunuyorum
Beyzabuglem evadiler zaten 16 haftadan buyana enfeksiyonum hiç gitmedi fitil krem hepsini kullandım hala devam ediyor ama hiç böyle olmamisti
Beyzabuglem Busbushatun koyudan ziyada kırmızıya dönük tü bir seferlik oldu 2 saattir takip ediyorum birdaha olmadı suyuda çok içiyorum
Busbushatun Beyzabuglem pncar salatasi yemistim bende de olmustu oyuzden aklima o geldi direk doktoruna bilgi ver canimm bence
Beyzabuglem Busbushatun ben öyle etkileyecek birşey yemedim bugün doktorumu aradım nst birde begin suyuna bakılması lazım dedi şimdi konustum
Beyzabuglem archmom yok sabah kahvaltı yaptım birde öğlen canım istemiyor diye öyle kahvaltılık yemiştim