Esra_80_ Kızlar Şehir hastanesin de Detaylı ultrasona giden varmı acaba 🙂 20 den sonra bakmıyorlar mı tam anlamadım ben bana doktorum 1 ay sonra gel dedi ve bende 21 haftalığa girmiş olucam
gamzeserenn Esra_80_ detaylı için gün almanı söyleyip yönlendirme yaptımı direk kontrole mi 1 ay sonra gel dedi? Ben şehir hastahanesinde yaptırdım üçlü test için gittiğim hafta detaylı için gün al dedi yönlendirdi bankodan gün ve saat verdiler bi bi buçuk ay sonrasına 22+2 de girdim
Durdane_acar Esra_80_ canım o gittiğin gün detaylı ultrason için gün alman gerekiyor bana ta 1 buçuk ay sonrasına vermişti 22 haftalıktım detaylıya girdiğimde bana 16 haftalıkken sıra vermişti düşün artık ama güzel muayene etti 10dkya yakın sürdü ve birşeyde çıkmadı çok şükür 🥰
yasmin51 Esra_80_ ben 18 haftalıkken gittim randevu veriyorlar 1ay sonrasına 22 haftalıkken gidecem haftaya çarşamba randevuda sıkıntı oluyor ama geç değil sen git Yine de canım
Esra_80_ gamzeserenn hiç bişey bir daha ki gelmene detaylıya girersin dedi ama almam Mı gerek Telefonla arayıp 🤷♀️
Esra_80_ gamzeserenn beni hiç yönlendirmedi 🤷♀️Kontrole geldiğinde dedi şimdi arasam alsam olurmu acaba bu arada 18+1 oldum
N_A_Z_L_I_M Canım şehir hastanesine 182 den randevu aldım 23 Aralıkta 3′lü tarama için gittim muane olduktan sonra doktor bana dediki kan ver 3′lü tarama için sonra girişten ayrıntılı ultrasyon için randevu al dedi 10 şubata randevu verdiler
gamzeserenn Zezezemom 5 dk sürdü temiz çıktı çok şükür ama çok kısa ve ilgisizdi detaylı için yeterli mi emin olamadım ben pek içime sinmedi açıkcası
gamzeserenn Esra_80_ Kendi doktorun bakmıyor radyoloji uzmanları bakıyor orda o yüzden girişte bi banko var ordan gün almak gerekiyor ama doktorun yönlendirmesi gerek ilk önce. Başka bi sistemi var mı bilmiyorum bi arayıp sorsanız daha iyi olur sanki asistansa belki yönlendirmeyi atlamış olabilir
masalsmomm Esra_80_ telefonla olmuyor ordan bankodan verıyolar haftanıza göre hesaplayıp tarih yazıyolar ileri tarihe verılıyor isterseniz bir gün gidin muayeneye o gün alırsınız randevuyu cunkü 1 ay sonra gec olabilir ben 13 ocakta aldım randevuyu 24 subata verdi suan 18+3 üm
yasmin51 Esra_80_ canım benim doktor direk detaylıya randevu al dedi 11 nolu banknottan alınıyor kağıt vermişti bana ordaki barkodu okutup randevu aldım geç olmadan doktora randevu al söyle
Yagmur2906 Durdane_acar peki bende bişey sorcam da bende şubatın 24nde detaylı ultrasona giricem de o detaylı ultrasona girip çıktıktan sonra doktorun yanına uğramak ve detaylı ultrason sonucunu göstermek gerekiyo mu
masalsmomm Esra_80_ doktorunuza randevu alın veya sabah erken gidip sıra alın doktora söyleyın o istek atar gidip 11 nolu bankoda ayrıntılı için randevu alırsınız
gamzeserenn Esra_80_ 20 den önce almazlae mhrsden de alamazsın zaten sıra önce doktorunla görüşmen gerek malesef
Esra_80_ yasmin51 2 şubatta alfım ben detaylıya mı girdirir yoksa detaylı için randevuyu oluşturul mu 🤷♀️Ne karışık işler
Esra_80_ gamzeserenn şubatın 2 sini aldım 18 biticek 1 gün kalıyor 19 haftalığa girmeme Randevuyu olurtururmj o zaman yoksa alırmı detaylıya