Canselcannn Yakamoz1325 erkeğe benzettim canım💙Allah gönlünde kini nasip etsin hayırlısıyla canım benim 🤲
Canselcannn Nagihan4 yanlis girmediysem erkek canım yumurtalara benziyor bacak arası 💙doktorun ne dedi
Nur_tanem Canselcannn kesin olmadığı sürece tahminde bulunmayın dedik canım biz ama güldü birşey demedi her ikiside olabilir diyor başka ihtimal mi var zaten tövbe tövbe dedim 🤣🤣🤦😍🧿 hayırlısı Rabbimden 😇😘
Canselcannn Yakamoz1325 kemik yapısına birde bacak arası dolu geldi canım pek anlamam aslında tahmin sadece😊❤️
Canselcannn Aygunn kız galiba canım bacak arası boş geldi kemik yapısı da sanki kız hayırlısı olsun gonlundekini nasip etsin rabbim inşallah 🤲💙doktorun ne dedi
Aygunn Canselcannn canim yaa insaAllah,doktor erkege benzetti ama net soylemedi 12ci haftada , bowmu bacak arasi sence ben anlamamda
Nur000 Canselcannn sayfamda post açtım ordan bakabilirmisiniz hem renkli hem siyah beyaz attım şuan linkleyemiyorum bi problem oldu ya
Canselcannn Aygunn tam net değil canım orası boş göründü bana ilerleyen haftalarda tam net belli.olur zaten bacak arası kısmını kapatmış foto hayırlısıyla ne istiyorsan onu versin rabbim sağlıklı bir şekilde canım🤲💙
Canselcannn Nur000 kız sanki canım ama kemik yapısı erkeğe de benziyir bacak arası tam net değil hayırlısı olsun inşallah gonlundekini nasip etsin rabbim 🤲💙 doktor ne dedj
Nur000 Canselcannn çok teşekkür ederim 🤗 doktorum 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. Bugün gittigimdede kıza benzettim dedi. 17. Haftada çağırdı o zaman netlesirmis
Canselcannn zkye Google ye hızlı resim yükle yap yükle diyecek resmi yükle IMG sini kopyala buraya at canım😊