gel_artik_bebegim kızlar ne zaman test yaptırsam crp normalin 5 katı falan yüksek çıkıyor ve doktor her seferinde 1 günlük toz şase veriyor yolluyor ben bunu kökünü kurutmak için napabilirim çocukluğumdan beri bu sekilde belki de gebeliğe bu da engel oluyor diye düşünüyorum tuvaletimi yaparken yanmam yok doktora her gittiğimde 1 haftalık antibiyotik veriyor 2 aydır soğan kürü de yapıyorum bu enfeksiyon nasıl geçer lütfen yardimm
Esraadem gel_artik_bebegim bende de çıkmıştı , tuvalete çıkarken hiç bir sıkıntım yok ama ara ara vajinal sızlamalarım oluyor sizdede oluyormu ?
Derinsmom gel_artik_bebegim ben hamilelik öncesinde cranberry hapı vardı ondan kullanmıştım ve geçmişti bi bakın isterseniz
Dilara1503 gel_artik_bebegim canım prof. Saraçoğlu nun 21 günlük karnabahar kürü var hemde mevsimi dene istersen kronik iltihapları bile kurutuyor ben hamilelikten önce denemiştim
Zxczxczxc Canım bebeklikten beri var benm suan 21haftalık hamileyim ve ben ne yollar denedim olmadı sular sogan kürleri karnabahar kürleri antibiyotikler fitiller doktorlar …Malesef ben cözüm bulamadım insallah sen bulursun
gel_artik_bebegim Zxczxczxc benim de bulabileceğimi sanmıyorum canım ama illaki bir ilacı bir çözümü olmalı yani ya doktoruna denk gelemedik
Ozbk Ayy bendede var aynı sorun , hamile kaldıktan sonra başladı. Toz şase geçici çözüm sanırım. Bana da veriyorlar geçiyor tekrar oluyor, çok su da içiyorum ama yine oluyor. Yarın gidicem antibiyotik yazacaklar
Esraadem Ozbk bende de çıkmıştı hamileliğimin ilk haftasında , tuvalete çıkarken hiç bir sıkıntım yok ama ara ara vajinal sızlamalarım oluyor idrarımı yaptığım alanda sizdede oluyormu ?
gel_artik_bebegim Esraadem evet bende de oluyor mesela sandalyeden otururken bacaklarımı birleştirince bazen bir yanma hissi oluyor o enfeksiyondan oluyor onun farkındayım ve ilişki sonrası da bi 5_10 dakika yanma oluyo
Ozbk Esraadem benim de hiç belirtim olmuyordu, bir gün çok sancım oldu erken doğum yapıyorum sandım o kadar siddetliydi. Meğerse enfeksiyondan olmuş. Toz ilaç içince hafiflemisti ama 1 hafta o sanciyi çektim. Şuan Yanma vs olmuyor ama karnımın alt tarafına iğneler batıyor gibi. Bende de ağrı var çatı ağrısı olduğunu düşünüyorum ama belki de enfeksiyon dan oluyordur. Oturup kalkarken yatakta dönerken falan çok ağrıyor önden arkaya kadar
Derinsmom gel_artik_bebegim benimde çocukluktan beri sürekli tekrarlıyodu onu kullandıktan sonra geçmişti
gel_artik_bebegim Derinsmom evet şimdi internetten baktım bu meyve idrar yolu enfeksiyonuna çok faydalıymış inşallah geçer ya gebeliğe engel oluyordur diye korkuyorum
Derinsmom gel_artik_bebegim idrar yolu enfeksiyonu bi nevi engel oluyor. Benim kimyasal gebeliğimin sebebinin o olabileceğini söylediler
gel_artik_bebegim Happykariner bende çocukken tuvaletimi yaparken cok yanma oluyordu bazen tuvaletimi tutmakta zorlamıyordum ve kasıklarda da ağrı yapıyor canım
hilal-a Canım bebek olmasına engel olur mu tam bilmiyorum ama ihtimal bence yüksek çünkü benim enfeksiyon yüzünden erken doğum riskim var eşinde de enfeksiyon olabilir mi acaba ondan da geçebilir sürekli sana
gel_artik_bebegim hilal-a eşimde yok canım daha 1 hafta önce test yaptırdı onda yok hem çocukluğumdan beri olan birşey benimki