Sumeyrasalik Kuzeyannesj valla ben agrim oldukca bi sandalyeye tutunup yere egilip kalkiyordum bi 7 8 defa bazen 10 defa sonra squat yapiyordum merdiven inip cikmaya baslamisdim ilik dus o da cok etkili demisdi doktorum aslinda guzel de acilmam olmusdu kontrole gittim acil sezeryana alinmak zorunda kaldim
Mlttpl Kuzeyannesj Benim eltim son aylarda hurma ye demişti birde yürüyüş ☺️ Onun mesela 7cm açılması olmuş
akgunhatice Kuzeyannesj canım ben ilk gebeliğimde 36 haftadan itibaren her akşam bir fincan papatya çayı içtim, internetten kolay doğum egzersizlerine baktım ara ara onları yaptım ve en önemlisi doğuma giderken hurma yedim ama hurma tek sayı olacak şekilde yemek gerekiyor ben daha önceden 11 adet sayıp aklıma geldikçe okumuştum hurmalarımı doğuma giderken de yiyerek gittim. Hastaneye 5 cm açılmayla girdim sancım yoktu ama suni sancıyla güzel bir doğum yaptım.
pptya01 Benim ilk doğumumda 1 cm açılma vardı çarşamba sonraki 2 gün nişanım geldi ve kanlı akıntım devam etti yürüdüm pilates yaptım sıcak suya oturdum neler neler ama açılmam devam etmedi suniyle doğum yaptım. Hamileliğim boyunca masa başı çalışmıştım bütün gün oturuyordum ondan olabilir diye düşünüyorum. Bunda da ağrı kasılma yüzünden hareket edemiyorum hayırlısı inşAllah.
guneysmom Kuzeyannesj 10 gün önce doğum yaptım, 4 cm acılmayla hastaneye gittim 40 dk yürüdüm 8 cm olmuştu bile Evdeyken küvete oturdum, squat yaptım, hurma anana, ahududu cayı içtim hastanede iste full merdiven inip cıktım 40 dk boyunca
Busranural97 Doktor bana merdiven çık yürüyüş yap hurma ye yedi birde günlük 3 bardak adaçayı içebilirsin dedi ama onu içmek istemiyorum hamilelikte Iyi değil yazıyor heryerde bilemedim🙄