Elizmelis Arkadaşım var diyor beraber yaptık ama ben yok dedim ama yine de insan başka birilerine de sormak istiyor
ssnnmmm Elizmelis bende var gibi gördüm hemen çıktıysa birkaç gün sonra tekrarlayın yada erken gebelik testi alın
Mine48 Elizmelis beklemiş bir test değilse var hafif, ama beklemişse benimde hep böyle çıkıyordu ama gebe değilmişim . Şimdi hamileyim allahım sanada nasip etsin . Umarım vardır
Elizmelis ssnnmmm adete 4 gün var erken gebelik aldım bir gün kala yapmayı düşünüyorum tekrardan insallah hayırlısı olur
ssnnmmm Elizmelis erken gebelik testiyle adete 4gün kala öğrenmiştim ama garanti olsun biraz daha bekleyin sabredebilirseniz hayırlısı olsun
Elizmelis Mine48 beklemiş bir test bende öyle düşündüm amin insallaj sende sağ Salim kucağına al bebeğini
Hatice35 Elizmelis evet çok ince bir çizgi var tabi önemli olan ilk dakikalarda çıkması zaten testte yazıyor 10 dakika sonrası geçersiz diye inşallah vardır canım 🤲
Purpura26 Elizmelis Adetime 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Kaset testte ki böyle çok silik çıkmıştı. 1 2 güne tekrarla inşallah vardır