Yagmuraksu Kızlarrr 36+3 ve kasıklarımda agrı var sizce yalancı agrı olabilir mi belimle birlikte sanki adet agrısı gibi agrı var
Busbus58 Yagmuraksu düzenli olup olmadığını takip edin . Yatınca yada yürüyünce geçiyorsa yalancı. Ama devam ediyorsa gerçek
Son_17gun Yagmuraksu yalanci ağrı olabilir canım benim de agrım var 37haftalık nts güzel çıktı yine de çok endişe edersen doktora görune bilirsin😊😊
Yagmuraksu Ortmenanne16 şuan uzandım agrı gidip geliyor ilk hamileligim ve hiç bi fikrim yok gerçek mi yalancı mı ☹️
Ortmenanne16 Yagmuraksu sizi çok iyi anlıyorum aynı şey bende de olsa ne yaparım acaba hastane 20 dk uzaklıkta birde 🤭🤭 hakkınızda hayırlısı olsun doğum sancısı ise Allah bir avazda kurtarsın ♥️♥️
pptya01 Yalancıdır benim bu 2. Ama hala endişeleniyorum. Çok sık olunca açılmayı tetiklermiş dikkat etmemiz lazım
Buketkucuk Yagmuraksu düzenli olup olmadığını kontrol et canım. Bel ağrın var mı, ağrıların uzanıp dinlenince geçiyor mu, bekledikçe şiddetleniyor mu kontrol et doktoruna bildir hayırlısı olsun🤍🙃