Eymen_52 31 haftalık oldum bana batıl inanç gibi geliyor ama yinede içimde bi kuruntu hamileyken saç kestirirsek bebeğin ömrü kısalır diyorlar ne kadar doğru ?? Saç kestiren varmı aranızda
ZEhrA_94 Eymen_52 3 defa kestirdim çocuğumun bir sorunda yok tabiki gerizekalı gibi de durmuyor işe yaramıyor gibi bu söylentiler 🤣
nilsmother Eymen_52 saçmalık.. annemde kardeşlerim de kestirdi hiç bşley olmadı Allah korusun inanma böyle şeylere 😊
Dilarad1 İlk bebeğime hamileyken kestirdim , hiç birşey olmadı . Hurafelere inanmıyorum. Tıbben bir geçerliliği yok doktora sormuştum gülmüştü
Bugcuu @Eymen_52 bana da çok söyleyen olmuştu ilk hamileliğimde uzundu saçlarım kestirdim Allah’a şükür de bişey olmadı 🤷🏻♀️
19231923 Eymen_52 hamileliğin başında kestirdim sonunda da organik boyayla boyadım doğum yaptım hiç bir sorun yok koca karı hurafelerine bare siz gençler inanmayın🤦♀️
Esraensar Eymen_52 bırak kestirmeyi dibe degdirmeden boyattım da canım çok araştırdım sorun yok hurafe onlar 😂
Buketg13 Eymen_52 kesinlikle hurafe bende kestircem ama şuan virüsten dolayı kuaföre gitmek istemiyorum bulassa hamilelikte çok zorlanicam zaten 23 gün kaldı diye bekliyorum . Bebeğin ömrü ile saçın ne alakası var hurafe canım onlar