1987gokce Zagrozunannesi aktüel ürünler hemen bitiyo bazen kalmış olan mağazalar var ama bakmak lazım. En iyisi lcw home bence ben aldım çok kaliteli ve uygundu indirim olan ürünleri bulabilirsin canım.
Heather Zagrozunannesi karacahome sitesinde kız bebek için gördüm 33 liraydı. Kız olacaksa bakın isterseniz🙂
Ahugozlu Iki Takim Cok onceden dikmistim. Park besik aldik. Ona uymayinca Iki Takim besigin Olculerinde Kendim diktim. Bi kumas Pamuk saten ve fisto kullanarak, bi Takim da akfil kumas kullanarak...
Zagrozunannesi Ahugozlu benim oyle yeteneklerim Yok valla dikemem uygun bi yer varsa almayı düşünüyorum
1987gokce Zagrozunannesi valla yalan olmasın 25 lira civariydi sanırım indirim vardı kırmızı etiketli. Bazı lcw mağazalarında home bölümü var hatta bir kalin bir normla battaniyeyi tanesi 15.tl den aldım. Gezip bakmak lazım inşallah bulursun. 2 gün önce de muslin örtü aldım 2li 15 lira yine ,
Zagrozunannesi IlkerrSonglFuratt sağol canım takıp edim oraya da bakim artık hangısı ıcıme sınerse onu alıcam🙏🙏
Deletedmom35 Zagrozunannesi bime gelmişti 3.4 ay önce bende ogün tesadüf aldım ama çok güzelmiş bilsem 3.4 tane alırdım yine gelir inşallah
Pinkoloji Zagrozunannesi bende lcw home dan aldım. Kaliteleri iyi gayette güzeller. Hatta 2 gün önce pike takimi da aldım. 50 tl idi sanırım. English home da da var. Oraya da bak istersen onlarda uygun.