kinandolay Samsunda yaşayan anneler, kaç haftalık oldunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz? 🥰
may2021mother kinandolay 23+5 hem Uğur Turhan hem de Tolga Şişli takipliyim. Nasip olursa doğum Mayıs’ta görünüyor
kinandolay Bugleemm hiç kötü yorum duymadım seher hocayla alakalı ama fiyat olarak yüksek diyorlar. Doğum fiyatını konuştunuz mu
Elifkaya59 Bnde medical park da tup bebek yaptırdım mehmet bilge cetinkaya ona gidiyorum suanlik cok iyi bir doktor 5+4 günlük inşallah
Mart2021annesi may2021mother ayrıntılı ultrasona gttım ona medıcal parkata hiç memnun kalmadım cok uzun surmedı cok acelecıydı
Bugleemm kinandolay ben takipli hastası olduğum için eski fiyattan faydalanıyorum sezeryan günü aldık 4,400 2021 yeni fiyatı da 5,700 dediler
Mart2021annesi kinandolay muaynelerı on dk kadar suruyır uzun beklemeyın ama msjlalara dönüş yapıyır alanında ıyı düye duymuştum suana kadar memnunum hatta yarın randevum var 30 haftalıgım
mrsbiyolog kinandolay Eğer kurum indiriminiz ve sendikanız yoksa 265tl muayeneler. doğum ücretide 5700tl hem sezeryan hem normal. Epidural isterseniz +1500tl