Mizgin2020 eee tabi anne sonuçta kızının başına birşey gelmesinden korkar.
Canım sen bilirsin bence 🙏🌸
Ama bak aklını bulandirmak istemem şimdi sana şunu söyliycem 16 aydır hiç gebelik elde edemedin çünkü eşinin sperm sorunu vardı değil mi ama sperm sorunu olmasaydı belki de tedavilere yanıt almış olurdunuz çünkü sende bir sıkıntı görünmüyor. Aslında bir ay beklemek daha mantıklı benim gibi bende en son çare rahim filmi dedim ama eşim de sorun yoktu bende vardı haliyle esim de sorun olmayınca hep bende aradım sorunu evet sorun gerçekten bendeydi yumurtan çatlamıyordu ama sen de böyle bir sıkıntı da yok. Maşallah yumurtan yanıt veriyor çatlıyor. Gelişiyor. Eşinin de sorunu olmazsa belki doğal yolla bile hamiş kalcaksin. Bak beni yanlış anlama illa demiyorum eşinde sorun var 🙏 ama bana da kalırsa eşin görünmeli tedavi olmalı spermi güçlendirilmeli kaliteli olması için gerekli vitaminler vs kullandıktan sonra mutlaka sprem kaliteli ve hızlı olur. Bu bir ay öyle denedikten sonra olmazsa sana tavsiyem olur bak ben hiç-bir şeyi şansa bırakmadım bunu en iyi sen bilirsin. Doktor baya bir zaman önce yumurtan 30 mm çatlamaz bu ay imkansız dedi ben catlamayacagini bildiğim ve çatlamazsa kist olur diye catlatma iğnesi oldum. Bak sakin bu aklını karıştırmasın tabi rahim filminin de olası yan etkileri var bunu bende duydum ama mecbur kalsaydım elbette çekilirdim git ersin hocayla güzelce konuş hocam de eşimin sprem sorunu ortadan kalksa da gebelik elde edemezmiyim de neye göre tüplerinin tıkanıp olduğunu sana söylemiş? Sana alttan bakıldı mi ? Dedi mi rahminin durumu şöyle şöyle? Bence hayır ilk bunlari konuş. Ben ilk bebek istediğim de direkt devlete gittim ben bebek istiyorum bu kadar evliyim muayne olmak istiyorum enfeksiyon vs varmi dedim altta bakti rahmin guzel. Evet enfeksiyonun var dediler. Yumurtalığın da pko var dediler. Yine söylüyorum senin için mantıklı neyse o şekilde hareket et balim 🙏🙏hakkin da hayirlisi olsun insallah guzelim 🙏🙏🙏