Mizgin2020 Doktor bana bu ilacı verdi ama suya karistirarak içmeye çok zorlanıyorum tadı çok değişik meyvesuyuna katıp içsem bişe olur mu
minikcivcivim Mizgin2020 canım sen yarın mi kontrole gidiceksin saat kaçta gidiceksin belki bende yarın giderim 😊 yumurta çatladı mi diye baktircam canim sen ne durumdasın bebeğim agrin varmi
Mizgin2020 minikcivcivim yarın saat 2 de randevum var canim ya sende o saatte gel uzaktan bile olsa göreyim seni 😂🤣
minikcivcivim Mizgin2020 ya kuzum neden 2 yaa ben arıyorum bana randevu vermiyorlar inan bende öyle düşündüm uzaktan olsa da bir goreyim 😊😘 bakayım eşime bugün mesaj attim gideriz bakarız dedi eğer olursa canim. Gelmeye çalışacağım 🙏🌸🌸🌸yarın kaçıncı günün olucak canim
Mizgin2020 minikcivcivim gitmeden 4 5 gün önce ara randevu al yoksa randevu vermiyorlar sıkıştırıyor lar araya öyle de insan bekle bekle çok yoruluyor
minikcivcivim Mizgin2020 ya o zaman da vermiyorlar ki 4 gün önce arıyorum yok randevular doku tamam4 gün sonrasına bakın diyorum göremiyoruz diyorlar hiç randevulu gidemedim ben. Bakalim canim inşallah denk geliriz 😘