nilsmother ayseeerl13 biz 36 olduk canım benimde oldu Bi kaç kere adet olacakmış gibi sancı oldu vajinada batma da olmaya başladı
EceElif ayseeerl13 bnm 28. Haftadan beri oluyor adet ağrısı gibi bel kasık ağrısı. Sıklaşan yalancı kasılmalar. 30+2 olduk Bebek baş aşağı dönmüş biraz erken doğum riskim oldu yatıyorum. Dikkat edin sizde
Bitter93 Canım geceleri oluyor bana arada 34+4üm bebeğim baş aşağı dönmüş ondan galiba alt tarafıma hafif hafif sancı vuruyor
ayseeerl13 nilsmother evet sanki adet oldu olcam gibi hamileligimin basinda oyle olmustu bide simdi dogum sancisi degil sanırım
CitLemBik Benim de oluyor ara ara hatta bugunlerde gunde 2 kere falan adet agrisi gibi gelip gidiyor cok uzun surmuyor zaten. 34+5 olduk bizde. Bence normal cunku artik sona yaklasiyoruz bu ufak agrilar normal bebiş de hazirlik yapiyor
EceElif ayseeerl13 rahim ağzında kısalma incelme yoksa kendinizi çok yormadiginiz sürece birşey olmaz inşallah fırsat buldukça uzanıp dinlenin mutlaka
Ikizdeniz ayseeerl13 dogum sancisi adet agrisi gibi girer girer cikar canm her bes on dk da bi oyle bi sey mi yani benm oyle olmustu
Bitter93 Esoo0698 büyük ihtimal dönmüştür benim 30dan beri baş aşağıda doktorunuz demedi mi pozisyonunu genelde söylüyorlar