Krizantem_ Ben almayı düşünüyordum ama gereksiz diyenler var, sizce kesin ihtiyaç mı yoksa bebek doğduktan sonra duruma gore bakıp mı almalıyım?
Aysentass Krizantem_ bence gerekli ihtiyaç almayı düşünüyorum ama ilk çocuğum hem iyi olsun diğerlerne de kalsın hem de çok pahalı olmasın istiyorum bilemedim hangisini alsam
Homeless20 Krizantem_ ben bebek doğduktan sonra alacaktım normalde duruma göre ama sonra dolapta çook çook uyguna buldum o yüzden aldım.
Haticearen Krizantem_ canım ben mochi aldım her ihtimale karşı hani sut sagmaktan sa bebek emerken diğer gousden damla ma.yapiyormus hem onu toplaması için hemde manuel.mochi bebek emmesi gibi sagiyormus sütü sonra ihtiyaç olursa makine de alınabilir bence
Son_17gun Krizantem_ sezaryan olcak ise almanı öneririm çünkü süt geç geliyor sağarak gelmesi hızlanir normal de gerek yok bence sütünüz erken gelir çünkü 😊
midekoruyucu Krizantem_ bence her türlü gerekli ya 🤷🏻♀️ Çok okuyorum burda sütü çok fazla olup da göğsünden akanları. Bebek emdikten sonra gene fazlası oluyosa sağıp bence kenara koymak mantıklı meme sağlığı için 🤷🏻♀️ Ben ucuz da olsa bişey almayı düşünüyorum
Babyy1S Krizantem_ bence gerekli degil dogduktan sonra duruma göre alirsın ben sezaryen oldum sütüm hemen geldi bazen gogsum şiş oluyordu biri bitmeden digerine geciremedigim icin sert olanın agrisi almak icin biraz emdiriyordum iyi geliyordu mastit oldugunda ihtiyacn olabilir elinle sağmak istemezsen eger
Mom8 Krizantem_ kesinlikle gerekli burda doğum yapan çok kişide yazdı süt gelmiyor hemen o an için acil ihtiyaç hastaneye götürenler memnun hep iyi ki diyor götürmeyenlerde acilen almak zorunda kalmış hep
cansuece Krizantem_ bende böyle düşündüm duruma göre alırım diye ve öyle yaptım. Zaten hemen süt gelemediği için alması da uzun sürmüyor 2 dk lık iş. İlk kızımda ihtiyacım olmamıştı ama bu kızım küveze girdiği için mecbur kaldım
Cansu101706 Krizantem_ canım bende düşünmüyordum ama bir yerde yazı da okudum. İçeride süt birikmesi ileri meme kanserine neden olabiliyormuş. O yüzden bebek ne kadar emsede kalanı sağmak gerekiyormuş. O yüzden tekli bir tane bende alıcam
derinsart Krizantem_ bende kararsizdim doğum şeklimde belli değil ama alcam illaki kullanilir diye düşşnüyorum sonucta dünyayi emmicek süt illa kalcak gögüsde oda hasta yapiyor sagılmazsa🤷🏼♀️ bunda kullanmasam bile digwr cocuklarda da kullanılır heralde
Ortmenanne16 Krizantem_ bende aldım çünkü elimden geldikçe az mama bol anne sütü ile beslemeyi istiyorum tabiki bunu doğum yapmadan bilemem ama en azından sütüm var mı yok mu kaç CC çıkacak ona göre bir yol izlemeyi düşünüyorum az da olsa sagarim dolaba atarım ek gıda zamanı muhallebisine katarim diye düşündüm 🙏🙏🙏
Buketkucuk Krizantem_ bence kesinlikle gerekli canım. Normal doğum da yapsan sezeryan da olsan sütün hemen gelmeyebilir sağmak zorunda kalabilirsin. Bebeğini annene falan bırakıp işin olunca dışarı çıkmak zorunda kalabilirsin sağar saklarsın buzlukta. Göğüslerin Allah korusun yara olsa emziremezsen bir sürü sağarsın. Göğüsler bazen ağırlaşıyor sütün ağırlığı ile sağmak zorunda kalabilirsin yani kesinlikle lazım bence